RISONIC COMPACT – Stroškovno učinkovita rešitev za merjenje pretoka v oskrbi z vodo

logo

Natančno in zanesljivo merjenje.

Merjenje pretoka omogoča učinkovito beleženje in obračunavanje porabe vode, zagotavlja zgodnje odkrivanje neželenega puščanja vode in je sestavni del celotnega upravljanja vodnih virov in oskrbe z vodo. Zaradi ultrazvočne metode merjenja tranzientnega časa, pri kateri je Rittmeyer vodilni na trgu že več kot 40 let, merilni podatek o pretoku nima merilnega odstopanja v daljšem časovnem obdobju (drift). Zahvaljujoč nevsiljivim merilnim pretvornikom so stroški namestitve nizki, eventualni pregled in servis opreme pa ne zahteva ustavitev oskrbe z vodo.

RISONIC Compact ima integriran spletni vmesnik, ki omogoča hitro konfiguracijo, npr. prek brezžičnega omrežja. Izboljšane diagnostične funkcije nudijo odlično podporo uporabnikom pri določanju nastavitev merilnega sistema s ciljem doseganja največje natančnosti.

https://telem.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!