RISONIC COMPACT – Stroškovno učinkovita rešitev za merjenje pretoka v oskrbi z vodo

logo

Natančno in zanesljivo merjenje.

Merjenje pretoka omogoča učinkovito beleženje in obračunavanje porabe vode, zagotavlja zgodnje odkrivanje neželenega puščanja vode in je sestavni del celotnega upravljanja vodnih virov in oskrbe z vodo. Zaradi ultrazvočne metode merjenja tranzientnega časa, pri kateri je Rittmeyer vodilni na trgu že več kot 40 let, merilni podatek o pretoku nima merilnega odstopanja v daljšem časovnem obdobju (drift). Zahvaljujoč nevsiljivim merilnim pretvornikom so stroški namestitve nizki, eventualni pregled in servis opreme pa ne zahteva ustavitev oskrbe z vodo.

RISONIC Compact ima integriran spletni vmesnik, ki omogoča hitro konfiguracijo, npr. prek brezžičnega omrežja. Izboljšane diagnostične funkcije nudijo odlično podporo uporabnikom pri določanju nastavitev merilnega sistema s ciljem doseganja največje natančnosti.

https://telem.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Novi navorni motorji TM-2

Neposredni pogoni z izjemnimi lastnostmi temeljijo na naši seriji navornih motorjev TMRW. Ob enakih merah dosežejo do 40 % večje navore. Ne potrebujejo vzdrževanja, so brez zračnosti in prepričajo z izjemno kompaktno obliko.

Demonstracija in testiranje Siemensove opreme za avtomatizacijo

Mobilna demonstracijska enota Siemensa Slovenija je namenjena strankam v procesni industriji, da se pobližje spoznajo z vsemi novostmi na področju sistemov vodenja in digitalizacije na tem področju.

Z 12 modeli zaščiteni pred vsemi nevarnostmi

Nova serija zaščitnih delovnih rokavic GARANT Master in brezsilikonske zaščitne delovne rokavice GARANT pokrivajo vsa mehanska tveganja

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!