RISONIC COMPACT – Stroškovno učinkovita rešitev za merjenje pretoka v oskrbi z vodo

logo

Natančno in zanesljivo merjenje.

Merjenje pretoka omogoča učinkovito beleženje in obračunavanje porabe vode, zagotavlja zgodnje odkrivanje neželenega puščanja vode in je sestavni del celotnega upravljanja vodnih virov in oskrbe z vodo. Zaradi ultrazvočne metode merjenja tranzientnega časa, pri kateri je Rittmeyer vodilni na trgu že več kot 40 let, merilni podatek o pretoku nima merilnega odstopanja v daljšem časovnem obdobju (drift). Zahvaljujoč nevsiljivim merilnim pretvornikom so stroški namestitve nizki, eventualni pregled in servis opreme pa ne zahteva ustavitev oskrbe z vodo.

RISONIC Compact ima integriran spletni vmesnik, ki omogoča hitro konfiguracijo, npr. prek brezžičnega omrežja. Izboljšane diagnostične funkcije nudijo odlično podporo uporabnikom pri določanju nastavitev merilnega sistema s ciljem doseganja največje natančnosti.

https://telem.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!