Rotacijske enote in drsni obročki

INOTEH D.O.O.
Podjetje Deublin je vodilni proizvajalec rotacijskih spojev na področju industrije ter obnovljivih virov energije. Na podlagi več desetletnih izkušenj pri izvajanju zahtevnih aplikacij rotacijskih spojev je Deublin razvil tudi električne drsne obroče (slip rings), ki omogočajo delovanje v zahtevnih okoljih.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1945 v Ameriki, prvo posredništvo v Nemčiji je nastalo leta 1969. Od takrat je podjetje Deublin prisotno po celotnem svetu. Leta 2020 se je povezalo in postalo del skupine Hoerbiger iz Švice.

Rotacijska enota v industriji
Rotacijska enota je mehanska naprava, ki omogoča prenos tekočine pod tlakom iz stacionarnega vira v vrtljive dele naprav, kot so valji, cilindri, mize, vretena ali pogone z namenom ogrevanja, hlajenja ali prenos hidravlične moči.
 
Na podlagi več desetletnih izkušenj pri izvajanju zahtevnih aplikacij rotacijskih enot je Deublin razvil tudi električne drsne obroče (slip rings), ki omogočajo delovanje v zahtevnih okoljih. Dolgotrajna tehnologija drsnih obročev zagotavlja stalno in zanesljivo delovanje brez potrebe po vzdrževanju.

Vsi Deublin proizvodi so 100 % testirani preden so ponujeni strankam, poleg tega pa so izdelani s pomočjo najsodobnejših proizvodnih procesov.

Produkti Deublin so prisotni na več področjih industrije:

  • Orodjarska industrija
  • Vetrna in vodna energija
  • Polprevodniki
  • Olje & plin
  • Proizvodnja kartona        
  • Grafična industrija
  • Plastično predelovalna industrija     
  • Jeklarska industrija

ROTACIJSKE GLAVE PO MERI
Ne najdete primernega izdelka v Deublinovem naboru? Inoteh d.o.o.vam s podjetjem Deublin lahko nudi razvoj in izdelavo posebnih rotacijskih spojev po meri, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam. Zasnova po meri izdelanih rotacijskih spojev se lahko razlikuje od majhnih sprememb obstoječih komponent do kompleksne zasnove povsem novih rotacijskih spojev.

Pišite nam in pomagali vam bomo razviti po meri izdelane rotacijske spoje, ki ustrezajo vašim potrebam.

https://www.inoteh.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!