S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

logo

FBS elektronik d.o.o.
Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Serija S3N popolnoma prenavlja nekdanjo linijo senzorjev S3Z.

S3N serija optičnih senzorjev
Nova linija dodaja napredne optične funkcije, kot sta lasersko izločaje ozadja in retrorefleksno zaznavanje prosojnih predmetov. Ponuja široko paleto funkcij z različnimi načini nastavljanja ter vključuje povezljivost IO-Link z visoko stopnjo parametrizacije.

Vse te neverjetne lastnosti so zdaj na voljo v globalno standardnem miniaturnem ohišju dimenzij 11 x 32 x 20 mm.

Nova linija senzorjev S3N je na voljo z različnimi načini nastavljanja: nastavljanje s potenciometrom, z vgrajeno izbiro temno/svetlo-prevodne funkcije ali s programirno tipko s preprostim, intuitivnim in natančnim postopkom teach-in programiranja. Vsi modeli s programirnimi tipkami so na voljo z zelo obsežnim naborom IO-Link parametrov, z izjemnimi naprednimi pametnimi opravili, kot so: funkcije štetja z različnimi načini, programabilni časovni žig za časovno upravljanje dogodkov, programabilnost vsebine procesnih podatkov in razširjena diagnostika za napovedno vzdrževanje. Družina S3N je prava rešitev za vsako industrijsko aplikacijo, kjer se zahteva visoka stabilnost, občutljivost, hitrost in natančnost.

Zahvaljujoč razpoložljivosti modelov z emisijo rdeče LED svetlobe, z jasno vidnimi svetlobnimi točkami ter zelo natančnih laserskih modelov emisijskega razreda 1, lahko senzorji S3N rešijo vse aplikacije primarnih in sekundarnih pakirnih strojev, v branžah proizvodnje hrane in pijače, kozmetike, v farmaciji, avtomobilski industriji in elektroniki.

Proizvodni program podjetja DATASENSING zajema programe:

  • VISION program strojnega vida: pametne kamere in procesorji, ustrezna programska oprema in pribor.
  • SAFETY varnostni program: napredne varnostne svetlobne zavese, laserski varnostni skenerji, kontrolne enote, moduli in pribor.
  • SENSORS senzorji (standardni in napredni/pametni): induktivni, kapacitivni, optični, ultrazvočni ter pripadajoči pribor.

Senzorje proizvajalca DATASENSING vam, poleg lastnega proizvodnega programa induktivnih, kapacitivnih, magnetnih in temperaturnih senzorjev, ter industrijskih senzorjev, konektorjev in uvodnic naših ostalih partnerjev, nudimo v podjetju FBS ELEKTRONIK, kjer smo vam na voljo za dodatne informacije.

Za hiter in enostaven nakup obiščite našo spletno trgovino: www.fbselektronik.com/trgovina

Za pomoč pri izboru optičnih in ostalih senzorjev nas lahko kontaktirate po e pošti: info@fbselektronik.com ali za nasvet pokličete na telefonsko številko 03/898-37-00 (02).

www.fbselektronik.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!