SCHUNK predstavlja: Drago Helbl – prodajni strokovnjak za tehnologijo vpenjanja!

logo

SCHUNK Intec GmbH
Od začetka marca je Drago Helbl novi član prodajne ekipe podjetja SCHUNK za območje Slovenije.

Drago Helbl ima večletne izkušnje na področju proizvodne industrije in obsežno strokovno znanje na področju opremljanja proizvodnih strojev z učinkovitimi orodji in tehnologijo vpenjanja obdelovancev.

Z njim podjetje SCHUNK dela odločilen korak pri širjenju in nadaljnjem razvoju dinamičnega slovenskega trga. Njegovo strokovno znanje in veščine na področju reševanja težav bodo zagotavljale popolno doseganje zahteve kupcev na tem območju.

Poleg tega pa partnersko sodelovanje z dolgoletnim prodajnim partnerjem MB-NAKLO ostaja pomemben steber aktivnosti podjetja SCHUNK v Sloveniji. Podjetje MB-NAKLO bo še naprej podpiralo slovenski trg s tehnologijo vpenjanja podjetja SCHUNK in kot ekskluzivni partner širilo nabor izdelkov podjetja SCHUNK na področju tehnologije prijemanja in avtomatizacije.

S prihodom Draga Helbla v ekipo in izkoriščanjem sinergij sodelovanja s podjetjem MB-NAKLO bo podjetje SCHUNK povečalo raven storitev in se približalo svojim kupcem, s čimer bo okrepilo svetovanje uporabnikom izdelkov in storitev, kar je odličen predpogoj za uspešno rast na pomembnem slovenskem trgu!

SCHUNK Intec GmbH
Friedrich-Schunk-Straße 1
AT 4511 Allhaming, Austria
Tel. +49-7133-103-2327
Kathrin Müller, dipl. ekonomistka (BA)
kathrin.mueller@de.schunk.com
www.schunk.com

Zastopnik v Sloveniji:
MB-NAKLO d.o.o.
Ulica Toma Zupana 16
4202 Naklo, Slovenija
andraz.potocnik@mb-naklo.si
051 354 904
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!