Sejem ELETTROEXPO 2022

logo

Marchiol d.o.o.
Nedaleč stran od meje z Italijo leži znano sejemsko mesto Pordenone, ki je od 6. do 8. septembra 2022 gostilo jubilejni 20. sejem elektromateriala Elettroexpo 2022.

Sejem Elettroexpo je organiziran pod okriljem skupine Marchiol, ki jo sestavljajo italijanska in slovenska družba Marchiol, poteka pa vsaki dve leti v mesecu septembru. Leta 2020 je zaradi pandemije sejem odpadel. Zgodovina sejma sega v leto 1983, ko je bila prva izvedba, letos pa smo organizirali dvajseto ponovitev.

Letos je na sejmu kar 150 razstavljavcev na 12.000 m2 razstavne površine predstavilo vodilne tržne znamke s področja elektromateriala, razsvetljave in avtomatizacije, najpomembnejše izdelke, najnovejše trende, tehnološke inovacije in novosti; skratka, predstavljene so bile vse razsežnosti celovite ponudbe skupine Marchiol.
Za slovenske obiskovalce sejma je družba Marchiol d.o.o. organizirala brezplačni avtobusni prevoz iz štirih slovenskih mest, kjer ima tudi poslovne enote (iz Ljubljane, Maribora, Nove Gorice ter Novega mesta). V sodelovanju z dobavitelji je poskrbela za mikavne akcijske ponudbe izdelkov, ki so bile objavljene na Marchiol B2B portalu. Vsak obiskovalec sejma je prejel več praktičnih daril, za brezplačno hrano in pijačo pa je bilo tudi poskrbljeno.

Na sejmu so sodelovali tudi slovenski predstavniki podjetij, ETI, Schneider, Hager, TEM Čatež, Hermi in Gewiss, ki so nam pomagali pri podrobnejši in bolj celoviti predstavitvi svojih izdelkov, novosti in akcij.

Obilo zanimanja je bilo za spletno trgovino B2B Marchiol, ki je namenjena samo pogodbenim kupcem. Na spletno trgovino dostopate preko naše internetne strani www.marchiol.si si po enostavnem postopku prijave, pridobite uporabniško ime in geslo ter tako dostopate do podatkov kot so zaloga, cena in popust na artikle v našem asortimentu.

Ob artiklu so še tehnični podatki in slika. Preko portala B2B Marchiol lahko pošljete tudi naročila in spremljate status le teh.

Za nami je nedvomno še eden iz niza uspešnih sejmov Elettroexpo, iz katerega smo se vsi obiskovalci vrnili obogateni z novim znanjem, neprecenljivimi izkušnjami in novimi poznanstvi. Ponosni smo na visoko udeležbo, zadovoljstvo strank pa nam je v spodbudo, da se pri organizaciji vsakič znova trudimo, da bi bil vsak naslednji sejem še boljši kot prejšnji.


Marchiol d.o.o.
Industrijska cesta 5A, Kromberk
5000 NOVA GORICA
Tel.: 05/33-13-100
https://www.marchiol.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!