Široka izbira ročnih stiskalnic SCHMIDT® Technology

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Za gospodarno proizvodnjo je izbira prave stiskalnice odločilnega pomena. V MB-NAKLO se tega zavedamo, zato strankam pri izbiri uspešno svetujemo že vrsto let. Zastopamo odlične nemške stiskalnice SCHMIDT® Technology.

SCHMIDT® Technology je vodilni proizvajalec opreme za vtiskovanje. Zahvaljujoč kvaliteti produktov ter bogatim izkušnjam na najrazličnejših primerih vtiskovanja jim zaupajo vodilni svetovni proizvajalci iz avtomobilske, letalske in elektronske industrije, mikromehanike ter medicinske tehnike. Kupec lahko izbira med širokim spektrom različnih stiskalnic. Na voljo so ročne stiskalnice, pnevmatske stiskalnice, hidro-pnevmatske stiskalnice, servo stiskalnice, krmilni sistemi in programska orodja.

Družina ročnih stiskalnic ponuja ustrezne rešitve za proizvodnjo majhnih do srednje velikih serij izdelkov. Že desetletja se uspešno uporabljajo v najrazličnejših okoljih, kar predstavlja garancijo za njihovo kvaliteto in natančnost.

Prednosti ročnih stiskalnic
Enostaven in hiter začetek dela, hitra in natančna menjava orodja, položaj ročice je lahko poljuben v 360°, ročica je lahko na desni ali levi strani, vzporednost med izvrtino pehala in mize je < 0,05 mm.

Stiskalnice z ozobljeno letvijo
Predstavljajo pravi izbor za vse procese montaže. Območje sile je 1.6 – 2.5 kN, med celotnim hodom pa se sila ne spremeni.

Kolenaste stiskalnice – knakerji
Območje sile je 2.5 – 22 kN, dosežejo maksimalno silo na koncu hoda in so uporabne v procesih, kjer preoblikujemo material (npr. kovičenje). Ker so toge in varovane proti vrtenju pehala, so uporabne v procesih, kjer se pojavljajo prečne in torzijske sile.

Ročne stiskalnice 305, 307, 311 s krmilnim sistemom 3000
Območje sile je 0.4 – 12 kN, integrirana je sila-pot kontrola, kvalitetno vrednotenje, zaščita senzorjev, patentirana je elektronska zapora povratnega hoda za blokado po doseženi sili in/ali poti, merilni sistem prepozna obliko in mere obdelovanca, zagotovljeno je natančno prepoznavanje neustreznih kosov.

MB-NAKLO d.o.o.
janez.draksler@mb-naklo.si
GSM: 040 975 528
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!