SNAP IN tehnologija – nov način priključevanja vrstnih sponk

logo

Elektrospoji d.o.o.
Podjetje Weidmüller predstavlja nov način priključevanja sponk Klippon® Connect. SNAP IN je revolucionarna tehnologija, s katero je priključitev vrstnih sponk najhitrejša in 100 % zanesljiva.

Zahteva po optimizaciji inštalacijskih del v konstrukciji krmilne elektro omare je stalno prisotna. Elektrospoji stremimo k čim hitrejši izdelavi in vse bolj avtomatiziranim procesom. Vse to je potrebno doseči brez zniževanja kakovosti opravljenega dela. Ne glede na način in postopek dela, morajo biti povezave trajno zanesljive, varne in enostavne za vzdrževanje.

Priključevanje s SNAP IN tehnologijo je:
HITRO
Inovativna SNAP IN tehnologija omogoča varno priključitev v rekordno kratkem času. Brez težav lahko priključite tudi fleksibilne vodnike brez tulcev, tudi v popolnoma avtomatiziranih procesih.

ENOSTAVNO
Po odstranitvi izolacije je potrebno vodnike vstaviti v priključno sponko. Ko zaslišite jasen zvok klika, se priključna sponka sama zaskoči. S tem je žica trajno in zanesljivo povezana. Če želite povezavo sprostiti, pritisnite zelen gumb. Montaža je v celoti izvedljiva brez orodja, saj je vzmet sponke že prednapeta.

VARNO
SNAP IN zagotavlja vrhunsko varnost, saj je vodnik priklopljen le ob pravilni vstavitvi. Jasni zvočni in vizualni indikatorji stanja omogočajo popolnoma varno delo.

Ali želite preizkusiti produkte s SNAP IN tehnologijo? Kontaktirajte naše specialiste za naročilo brezplačnih preizkusnih vzorcev.
Elektrospoji smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za področje avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacije.

Skenirajte spodnjo QR kodo in spoznajte nas in našo ponudbo.

https://www.elektrospoji.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!