SNAP IN tehnologija – nov način priključevanja vrstnih sponk

logo

Elektrospoji d.o.o.
Podjetje Weidmüller predstavlja nov način priključevanja sponk Klippon® Connect. SNAP IN je revolucionarna tehnologija, s katero je priključitev vrstnih sponk najhitrejša in 100 % zanesljiva.

Zahteva po optimizaciji inštalacijskih del v konstrukciji krmilne elektro omare je stalno prisotna. Elektrospoji stremimo k čim hitrejši izdelavi in vse bolj avtomatiziranim procesom. Vse to je potrebno doseči brez zniževanja kakovosti opravljenega dela. Ne glede na način in postopek dela, morajo biti povezave trajno zanesljive, varne in enostavne za vzdrževanje.

Priključevanje s SNAP IN tehnologijo je:
HITRO
Inovativna SNAP IN tehnologija omogoča varno priključitev v rekordno kratkem času. Brez težav lahko priključite tudi fleksibilne vodnike brez tulcev, tudi v popolnoma avtomatiziranih procesih.

ENOSTAVNO
Po odstranitvi izolacije je potrebno vodnike vstaviti v priključno sponko. Ko zaslišite jasen zvok klika, se priključna sponka sama zaskoči. S tem je žica trajno in zanesljivo povezana. Če želite povezavo sprostiti, pritisnite zelen gumb. Montaža je v celoti izvedljiva brez orodja, saj je vzmet sponke že prednapeta.

VARNO
SNAP IN zagotavlja vrhunsko varnost, saj je vodnik priklopljen le ob pravilni vstavitvi. Jasni zvočni in vizualni indikatorji stanja omogočajo popolnoma varno delo.

Ali želite preizkusiti produkte s SNAP IN tehnologijo? Kontaktirajte naše specialiste za naročilo brezplačnih preizkusnih vzorcev.
Elektrospoji smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za področje avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacije.

Skenirajte spodnjo QR kodo in spoznajte nas in našo ponudbo.

https://www.elektrospoji.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!