Top 5 Schneider Electric izdelkov za digitalno transformacijo in avtomatizacijo

logo

Telem d.o.o.
V tem članku si bomo ogledali nekaj najbolj prodajanih Schneider Electric izdelkov, ki so ključni za uspešno uresničevanje sodobnih avtomatizacijskih potreb.

Schneider Electric je globalni vodja na področju digitalne transformacije in avtomatizacije. Podjetje ponuja širok spekter izdelkov in rešitev za številne sektorje, vključno s stavbnim sektorjem, industrijsko avtomatizacijo, infrastrukturo in energetiko.

Modicon M221 PLC
Schneider Electric Modicon M221 je kompakten programirljiv logični krmilnik (PLC) z visoko zmogljivostjo, namenjen avtomatizaciji industrijskih procesov. M221 je del priznane družine Modicon PLC-jev in je zasnovan za zagotavljanje zanesljivega in naprednega nadzora v manjših aplikacijah.

Glavne značilnosti in prednosti Schneider Electric Modicon M221 PLC-ja so:

  • Napredna zmogljivost: Kljub svoji kompaktni velikosti M221 ponuja visoko zmogljivost obdelave in hitrosti odziva. S sposobnostjo obvladovanja kompleksnih nadzornih algoritmov, komunikacije in obdelave vhodno-izhodnih signalov omogoča natančno upravljanje industrijskih procesov.
  • Enostavna namestitev in uporaba: Modicon M221 je zasnovan tako, da omogoča enostavno namestitev, konfiguracijo in programiranje. S pomočjo intuitivnega programskega okolja in vgrajenih funkcionalnosti se zmanjša čas in trud potreben za zagon sistema.
  • Kompaktna zasnova: M221 ima kompaktno zasnovo, kar omogoča enostavno vgradnjo v omejenih prostorskih pogojih. To je še posebej pomembno v manjših aplikacijah, kjer je prostor omejen, kot so stroji, avtomatizirane naprave ali enostavni proizvodni procesi.
  • Napredne komunikacijske možnosti: PLC M221 podpira številne komunikacijske protokole, vključno z Ethernetom, Modbusom, CANopenom in drugimi. To omogoča povezljivost s široko paleto naprav, kot so senzorji, pogoni in vizualizacijski sistemi, kar posledično izboljšuje integracijo in nadzor celotnega sistema.
  • Zanesljivost in vzdržljivost: Schneider Electric je znan po svoji zanesljivosti in kakovosti izdelkov. M221 PLC ni izjema, saj je izdelan iz visokokakovostnih materialov in preizkušen za dolgo življenjsko dobo ter zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih industrijskih okoljih.

Schneider Electric Modicon M221 PLC je tako zmogljiv, zanesljiv in enostaven za uporabo PLC, ki omogoča učinkovito avtomatizacijo manjših industrijskih procesov. S svojo napredno zmogljivostjo, kompaktno zasnovo in bogato paleto funkcionalnosti je M221 idealna rešitev za izboljšanje nadzora, fleksibilnosti in produktivnosti v različnih industrijskih aplikacijah.
Altivar 320 pogonski regulatorji
Altivar 320 je vodilni frekvenčni pretvornik, ki se uporablja za regulacijo motorjev v industrijskih aplikacijah. Zaradi svoje zmogljivosti in natančnosti je idealen za številne aplikacije, vključno z avtomatizacijo industrijskih procesov, transportnimi sistemi, dvigali in drugo. Altivar 320 je tudi zasnovan za varčevanje z energijo, kar pomeni, da je izdelek priljubljen med uporabniki, ki želijo zmanjšati svoje stroške energije. Prav tako ga odlikuje napredno reguliranje hitrosti, napredne varnostne funkcije, enostavna namestitev in uporaba ter zanesljivost in vzdržljivost.
Schneider Electric Altivar 320 je tako zmogljiv in vsestranski frekvenčni pretvornik, ki omogoča učinkovito in varno nadzorovanje motorjev v industrijskih aplikacijah. S svojo visoko zmogljivostjo, energetsko učinkovitostjo in naprednimi funkcijami je Altivar 320 odlična izbira za optimizacijo električnih pogonskih sistemov in izboljšanje produktivnosti procesov.

ComPacT NSXm, NSX, NS odklopniki
Schneider Electric Compact odklopniki so visoko kakovostni in zanesljivi odklopniki, namenjeni zaščiti električnih sistemov pred preobremenitvijo, kratkim stikom in drugimi neželenimi dogodki. Ta serija odklopnikov je posebej zasnovana za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti električnih omrežij v različnih okoljih, vključno z industrijskimi objekti, komercialnimi zgradbami in domovi. Odlikujejo jih zanesljiva zaščita, visoka zmogljivost, modularna zasnova, široka paleta izdelkov in visoka kakovost izdelave. Schneider Electric Compact odklopniki so tako zanesljiva in učinkovita rešitev za zaščito električnih sistemov v različnih okoljih. Z njihovo uporabo lahko podjetja dosežejo večjo varnost, zmanjšajo tveganje okvar in izboljšajo učinkovitost svojih električnih omrežij.

APC Smart-UPS
Schneider Electric APC Smart-UPS je vrhunski neprekinjeni napajalnik (UPS), ki zagotavlja zanesljivo in neprekinjeno napajanje električnih naprav v kritičnih aplikacijah. S svojo napredno tehnologijo in inovativnimi funkcijami je Smart-UPS postal priljubljena izbira za varovanje občutljive elektronike, strežnikov, omrežne opreme, podatkovnih centrov in drugih pomembnih sistemov pred motnjami v napajanju. Odlikuje jih zanesljivo napajanje, Skalabilnost & prilagodljivost, pametno upravljanje, visoka učinkovitost in zaščita pred napakami. Schneider Electric APC Smart-UPS je tako vodilna izbira za uporabnike, ki želijo zanesljivo in neprekinjeno napajanje svojih kritičnih naprav. S svojo visoko kakovostjo, napredno tehnologijo in širokim naborom funkcij Smart-UPS zagotavlja varnost, zaščito in učinkovitost električnih sistemov, ki so ključni za nemoteno delovanje sodobnih organizacij.

Schneider Electric Acti 9
Acti 9 je serija odklopnikov, ki so zasnovani za zagotavljanje zanesljivega električnega odklopa v različnih aplikacijah. Acti 9 odklopniki ponujajo visoko stopnjo varnosti in zanesljivosti, saj so skrbno izdelani in preizkušeni. Serija Acti 9 je primerna za uporabo v domovih, komercialnih zgradbah in industrijskih objektih.

Schneider Electric izdelki so znani po svoji kakovosti, zanesljivosti in inovativnosti. S stalnimi izboljšavami in prilagodljivostjo na potrebe trga ostaja Schneider Electric prva izbira za podjetja, ki si prizadevajo doseči digitalno transformacijo in optimizirati svojeavtomatizacijske procese.

Za vse naštete izdelke in še več, se lahko obrnete na podjetje TELEM d.o.o. kot uradnega distributerja Schneider Electric opreme za Slovenijo, kjer nudimo vso strokovno podporo. Prav tako lahko izbirate med več kot 40.000 izdelki Schneider Electric opreme v naši spletni trgovini:
https://telem.si/trgovina/

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!