TUNGALOY AddMultiTurn- rešitev za zmanjšanje stroškov orodja in maksimalni izkoristek stroja

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Ali iščete rešitev za zmanjšanje stroškov orodja in maksimalni izkoristek uporabo stroja? S Tungaloy AddMultiTurn lahko izvajate struženje naprej in nazaj, profilno in čelno struženje. Vse z samo eno ploščico, ki ima kar 6 vogalov.

Profilno in čelno struženje – vse z samo eno ploščico, ki ima kar 6 vogalov. (Vir: Tungaloy)

AddMultiTurn je popolnoma nov koncept orodja za struženje, ki omogoča eno samo orodje za izvajanje struženja naprej in nazaj. Ta večsmerna metoda struženja optimizira poti orodij z odpravo zračnega rezanja, kar zagotavlja večjo produktivnost kot običajne metode struženja. Ploščica AddMultiTurn prav tako tvori veliko manjši vstopni kot glede na površino obdelovanca, da ustvari tanjše odrezke za večjo učinkovitost obdelave, kar porazdeli obremenitev in toploto na daljšo dolžino rezalnega roba, kar zagotavlja podaljšano življenjsko dobo orodja za ploščice.

Glavne značilnosti AddMultiTurn:

  • Za široko paleto aplikacij sta na voljo dve vrsti vogalnih in rezalnih kotov (kot vogalov 80° in 35°).
  • Posebna zasnova, sistem varnega zaklepanja Y-PRISM, z vodilom na podložki in ujemajočo se režo na vložku zagotavlja, da se vložek in držalo orodja med seboj varno zaklenita.

V kolikor želite testirati ploščice za struženje oziroma iščete optimalno rešitev na področju struženja, nas kontaktirajte.

MB-NAKLO d.o.o.
www.tungaloy.com
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!