TUNGALOY AddMultiTurn- rešitev za zmanjšanje stroškov orodja in maksimalni izkoristek stroja

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Ali iščete rešitev za zmanjšanje stroškov orodja in maksimalni izkoristek uporabo stroja? S Tungaloy AddMultiTurn lahko izvajate struženje naprej in nazaj, profilno in čelno struženje. Vse z samo eno ploščico, ki ima kar 6 vogalov.

Profilno in čelno struženje – vse z samo eno ploščico, ki ima kar 6 vogalov. (Vir: Tungaloy)

AddMultiTurn je popolnoma nov koncept orodja za struženje, ki omogoča eno samo orodje za izvajanje struženja naprej in nazaj. Ta večsmerna metoda struženja optimizira poti orodij z odpravo zračnega rezanja, kar zagotavlja večjo produktivnost kot običajne metode struženja. Ploščica AddMultiTurn prav tako tvori veliko manjši vstopni kot glede na površino obdelovanca, da ustvari tanjše odrezke za večjo učinkovitost obdelave, kar porazdeli obremenitev in toploto na daljšo dolžino rezalnega roba, kar zagotavlja podaljšano življenjsko dobo orodja za ploščice.

Glavne značilnosti AddMultiTurn:

  • Za široko paleto aplikacij sta na voljo dve vrsti vogalnih in rezalnih kotov (kot vogalov 80° in 35°).
  • Posebna zasnova, sistem varnega zaklepanja Y-PRISM, z vodilom na podložki in ujemajočo se režo na vložku zagotavlja, da se vložek in držalo orodja med seboj varno zaklenita.

V kolikor želite testirati ploščice za struženje oziroma iščete optimalno rešitev na področju struženja, nas kontaktirajte.

MB-NAKLO d.o.o.
www.tungaloy.com
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!