USB tlačni pretvorniki: GD4200-USB

INO­TEH d. o. o.
Digitalni tlačni pretvornik GD4200-USB© je bil zasnovan za merjenje, analiziranje in beleženje tlaka neposredno na vašem računalnik brez potrebe po uporabi dragih I/O vmesnikov.

Uporabniku omogoča, da meri do 16 vnosov tlaka hkrati in preprosto ustvari prilagojene testne certifikate.

Frekvenca vzorčenja
Pretvornik GD4200-USB© je združljiv z USB 2.0 in se povezuje preko snemljivega USB kabla. Podatki se zajemajo z nastavljivo programsko opremo ESI-USB delujočo v okolju Windows. Podatki so predstavljeni na zaslonu v realnem času, brez izgube natančnosti. Programska oprema je združljiva z Windows© 8, 8.1 in 10 ter se konfigurira samodejno z namiznim, prenosnim ali tabličnim računalnikom preko USB protokola. Ima takojšnjo povezavo in samodejno zazna, da je senzor priključen. Stopnja vzorčenja omogoča merjenje dinamičnega tlaka pri resoluciji 21 bitov vse do frekvence 1.000 Hz. Podatke je mogoče prikazati v grafični ali tabelarični obliki. Izbirati je mogoče med različnimi tlačnimi enotami. Podatke je mogoče shraniti v datoteko ali izvoziti v Excel, PDF ali .csv.


Programska oprema ESI-USB
Programska oprema ESI-USB ima veliko funkcij, vključno z generiranjem certifikata meritev na prilagodljivi podlogi, testiranje puščanja, meritve in snemajte ter ogled stanja tlaka do 16 senzorjev hkrati. Omogoča tudi virtualno merjenje diferenčnega tlaka, nastavitve časa samodejnega začetka in konca testiranja, stopnjo alarma za vsak posamezni senzor. Nenehno avtomatsko posodabljanje programske opreme ESI-USB bo zagotovilo za uporabo najnovejše različice programa.

Tehnologija »Silicon-on-Sapphire«
Edinstvena senzorska tehnologija »Silicon-on-Sapphire« zagotavlja izjemno zmogljivost in odlično stabilnost v širokem temperaturnem območju. Odlična natančnost merjenja zagotavlja izjemno visoko ločljivost. Devet tlačnih območij je bilo skrbno izbranih za zagotovitev pokritja skoraj vseh tlakov, ki jih zahtevajo aplikacije od vakuuma pa vse do 5.000 barov.


Dobava
Vsaka enota zahteva brezplačen prenos programske opreme ESI-USB© iz spletne strani proizvajalca in je dobavljena z USB kablom dolžine 2 m (IP68) in priročno prenosno torbico.

Ključne lastnosti tlačnih pretvornikov GD4200-USB:

 • Frekvenca vzorčenja s programsko opremo do 1.000 Hz.
 • Tehnologija senzorjev »Silicon-on-Sapphire«.
 • Možnost izbire delovnega področja tlaka do 5000 barov.
 • Natančnost (NLHR) ±0,15 % razpona BFSL.
 • Samodejno zaznavanje in konfiguracija.
 • Združljivost z USB 2.0.
 • Prenosljiva programska oprema ESI-USB© s samodejnim posodabljanjem.
 • Merjenje in beleženje stanja tlaka do 16 senzorjev hkrati.
 • Prilagojen testni certifikat.
 • Samodejna temperaturna kompenzacija.
 • Podpora za preprosto integracijo z aplikacijami ustvarjenih s strani C#, VB, Labview in Excel VBA (knjižnica api dll).
 • Kabel dolžine 2 m in torbica sta vključena v dobavo.

ESI Technology (član skupina SUCO)
ESI Technology Ltd oblikuje in izdeluje tlačne pretvornike in prenosnike za vesoljsko, obrambno, naftno, plinsko, pomorsko, medicinsko, avtomobilsko, procesno in splošno industrijo. Njihova baza strank se razteza po več kot 45 državah po vsem svetu. Leta 2009 se je podjetje združilo z renomiranim nemškim proizvajalcem tlačnih stikal in senzorjev SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co.

INO­TEH d. o. o.
K železnici 7
SI-2345 Bistrica ob Dravi
E-pošta: info@inoteh.si
Tel.: 02 673 01 34
https://www.inoteh.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!