Varnostna vratna stikala

logo

Miel d.o.o.
Omron kodirana varnostna vratna stikala serije D41G.

Robustno zaščitno stikalo za zaklepanje z RFID in zadrževalno silo do 2000 N je idealno za najzahtevnejše aplikacije, vključno z robotskimi aplikacijami.

Integratorji robotskih sistemov morajo razviti varnostne rešitve, ki preprečujejo, da bi delavci ostali ujeti znotraj nevarnih območij. Končni uporabniki pa so pogosto zaskrbljeni, ali so varnostni sistemi dovolj učinkoviti, izvedeni v skladu z dobro tehnično prakso in skladni s standardi ter ali omogočajo osebju varen in hiter izstop iz nevarnega območja.
D41G je varnostno zaščitno stikalo za zaklepanje vrat z RFID, ki onemogoča nepooblaščenemu osebju poseganje v varnostni sistem.

D41G serija je sestavljena iz varnostne enote za izhod v sili in različnih tipov aktuatorjev, vključno s kljuko vrat, namenjeno vratom z levimi ali desno nameščenimi tečaji. Varnostno enoto za izhod v sili je mogoče enostavno namestiti na standardne aluminijaste profile. Na enoti so nameščene signalne LED diode, ki nudijo osebju obsežno diagnostiko in informacijo o stanju sistema. Varnostno enoto je mogoče povezati v serijo z največ 31 varnostnimi enotami.

Značilnosti
Onemogočanje posega v varnostni sistem
Serija D41 nudi varnostna stikala za vrata z RFID z možnostjo brezkontaktnega zaklepanja, kar preprečuje poseganje nepooblaščenemu osebju v varnostni sistem. Na takšen način je izpolnjena najvišja raven zaščite delovnega osebja.


Zmanjšuje stroške investicije
Ena družina med seboj povezljivih izdelkov z različnimi tipi aktuatorjev poenostavi izbiro varnostnega sistema.

Enostaven za namestitev in odpravljanje težav
Serija D41 stikala za varnostna vrata so enostavna za namestitev in vzdrževanje. Izbira opreme, namestitev, nadgradnja sistema ter vzdrževanje zahteva minimalno količino potrebnih delovnih ur.

Zagotovljena varnost delavcev v bližini robotskih aplikacij
D41G je učinkovit, zanesljiv in robusten varnostni sistem, primeren za vsako robotsko aplikacijo. Preprečuje delovnemu osebju približevanje nevarnemu področju.

Miel d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
https://www.miel.si

Sorodni članki

Zadnji članki

LAPP in obnovljivi viri energije

Klimatske spremembe za človeštvo predstavljajo resen problem. Pomembno je, da se tega zavedajo tako gospodarstva kot tudi vlade. Najhitrejši učinek na okolje bi dosegli, če bi se odpovedali komoditetam modernega sveta.

Nadomestite mehanske z magnetnimi zobniki

Kako to, da se o magnetnih prenosih tako malo govori? Poglejte si zanimiv video o megnetnih prenosih: https://www.youtube.com/watch?v=DAWVetrtD9U

Frekvenčni pretvornik GA700 za industrijske aplikacije

Vsestranski frekvenčni pretvornik za industrijsko uporabo Yaskawa GA700 odlikujejo velika prilagodljivost, majhne dimenzije in številne vgrajene funkcije.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!