Vision senzor LCAM 308 za intralogistiko

logo

Tipteh d.o.o.
Z industrijskim standardnim vision senzorjem LCAM 308 podjetja Leuze, lahko izvajate vizualni pregled v visoko regalnih skladiščih in na tekočih trakovih.

Z avtonomnim snemanjem vam omogoča hitro, učinkovito in oddaljeno diagnostiko napak, s fotografiranjem pa si zagotovite koristno dokumentacijo procesnega postopka.

Nadzorujte aplikacije strojnega vida
Industrijski vision senzorji (tudi industrijske IP kamere, angl. Internet Protocol cameras) omogočajo vizualni nadzor območij, do katerih upravljavci obratov nimajo dostopa ali je dostop do njih otežen. Senzorji poskrbijo za izogib morebitnim trkom in lažjo odpravo težav v primeru okvare. Njihova industrijska zasnova vam omogoča uporabo teh robustnih kamer tudi v zahtevnih okoljih.

mtbstandardni vision senzor LCAM 308 (IP kamero LCAM 308) podjetja Leuze. Kamera deluje avtonomno in v pomnilnik zabeleži posnetek zadnjih 60 sekund pred napako. Po potrebi omogoča prenos žive slike, porabite pa jo lahko tudi za fotografiranje, torej za zajem posameznih kadrov.

Izkoristite vision senzor v logističnih centrih
Ključni zahtevi za normalno delovanje logističnih centrov sta učinkovit pretok blaga in visoka razpoložljivost sistema. Predpogoj zanju je hitro in učinkovito odpravljanje morebitnih napak, ki ga omogoči brezhibna sledljivost dogodkov.

Industrijski standardni vision senzor LCAM 308 vam v primeru okvare s snemanjem omogoča vizualni nadzor v visoko regalnih skladiščih. Hkrati pa lahko s fotografiranjem zajamete posamezne slike in tako npr. dokumentirate vsebino kartonskih škatel za pakiranje.

Prednosti vision senzorja

  • Nadzor nedostopnih ali težko dostopnih območij
  • Shranjevanje posnetka v pomnilniku kamere po sprožitvi (npr. po zaznavi napake)
  • Shrani se do 60 sekund posnetka pred sprožitvijo
  • Prenos in prikaz posnetkov prek standardnih brskalnikov in standardnih orodij za prenos: dodatna programska oprema ni potrebna
  • Visoka kakovost slike in shranjevanje prenosa v živo v kamero
  • Izogib poplavi podatkov – analizira se le stanje v ustreznem časovnem obdobju, torej pred in po dogodku
  • Robusten za industrijsko uporabo: kovinsko ohišje s stopnjo zaščite IP 65
  • Enostavna integracija preko 24 V napetostnega napajanja in priključkov M12
  • Univerzalne možnosti montaže in širok nabor montažnih elemento

Uporabite vision senzor v intralogistiki
Nadzorujte žerjave v visoko regalnih skladiščih
Žerjav v visoko regalnem skladišču skrbi za prevzem in shranjevanje palet v logističnem centru. Ker je nujna maksimalna razpoložljivost sistema, morate v primeru okvare na žerjavu hitro, učinkovito in z oddaljeno diagnostiko ugotoviti njen vzrok.

Z LCAM 308 lahko izvedete vizualni pregled žerjava, saj IP kamera v pomnilnik avtonomno posname zadnjih 60 sekund pred napako. Če želite, lahko uporabite tudi predvajanje žive slike.

Dokumentirajte vsebino kartonskih škatel pri pakiranju
Vsebino kartonske škatle v logističnem centru želite na koncu komisioniranja naročil tudi dokumentirati. Le tako lahko namreč v primeru reklamacij preverite ali so bili v paketu, ki je zapustil logistični center, res vsi naročeni izdelki.

S fotografiranjem z IP kamero LCAM 308 si zagotovite dokumentacijo o vsebini paketov pred zapiranjem škatel.

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https:/ www.tipteh.com/si

Sorodni članki

Zadnji članki

LAPP in obnovljivi viri energije

Klimatske spremembe za človeštvo predstavljajo resen problem. Pomembno je, da se tega zavedajo tako gospodarstva kot tudi vlade. Najhitrejši učinek na okolje bi dosegli, če bi se odpovedali komoditetam modernega sveta.

Nadomestite mehanske z magnetnimi zobniki

Kako to, da se o magnetnih prenosih tako malo govori? Poglejte si zanimiv video o megnetnih prenosih: https://www.youtube.com/watch?v=DAWVetrtD9U

Frekvenčni pretvornik GA700 za industrijske aplikacije

Vsestranski frekvenčni pretvornik za industrijsko uporabo Yaskawa GA700 odlikujejo velika prilagodljivost, majhne dimenzije in številne vgrajene funkcije.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!