WSCAD Tečaji v podjetju EXOR ETI

logo

EXOR ETI d.o.o.

Z začetkom leta 2022 smo v podjetju EXOR ETI začeli novo partnerstvo s podjetjem WSCAD GmbH, ki ga uspešno nadaljujemo in nadgrajujemo.

Za nami je že nekaj spletnih delavnic, ki si jih lahko ogledate na našem YouTube kanalu @EXOR ETI Group, kjer najdete tudi kratke videe z nasveti in razlagami funkcionalnosti v programu WSCAD Electrix 2021.

WSCAD Electrix2021 je zmogljiva eCAD programska oprema, ki omogoča električno načrtovanje v različnih disciplinah. Različni moduli poenostavljajo načrtovanje v disciplinah kot je avtomatizacija zgradb, projektiranje elektro omar, elektro projektiranje, električne instalacije, projektiranje fluidnih sistemov, projektiranje strojev in obratov ter P&ID.

V kolikor bi se želeli spoznati z WSCAD programsko opremo, ali pa nadgraditi svoje znanje, vas vljudno vabimo na jesenske WSCAD osnovne in napredne tečaje, ki bodo potekali na sedežu našega podjetja v Ljubljani pod vodstvom certificiranega inženirja in so prilagojeni individualnim potrebam tečajnikov.

Razpisani termini tečajev:

  1. 9. – 15. 9. 2022 – WSAD Osnovni tečaj
  2. 9. – 22. 9. 2022 – WSCAD Napredni tečaj
  3. – 20. 10. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj
  4. – 1. 12. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj


Lepo vabljeni, da se 5. 10. 2022 pridružite naši naslednji spletni delavnici, kjer bomo govorili o WSCAD Universe, knjižnici simbolov.

Sledite naši spletni strani www.exor-eti.si in LinkedIn profilu @EXOR ETI Slovenija za ostale prihajajoče dogodke in novice. Za več informacij smo na voljo na wscad@exor-eti.si ali +386 31 368 783.

EXOR ETI d.o.o.
Brnčičeva 51
1231 Ljubljana
tel.: +386 (0) 1 511 10 95
info@exor-eti.si
https://exor-eti.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!