WSCAD Tečaji v podjetju EXOR ETI

logo

EXOR ETI d.o.o.

Z začetkom leta 2022 smo v podjetju EXOR ETI začeli novo partnerstvo s podjetjem WSCAD GmbH, ki ga uspešno nadaljujemo in nadgrajujemo.

Za nami je že nekaj spletnih delavnic, ki si jih lahko ogledate na našem YouTube kanalu @EXOR ETI Group, kjer najdete tudi kratke videe z nasveti in razlagami funkcionalnosti v programu WSCAD Electrix 2021.

WSCAD Electrix2021 je zmogljiva eCAD programska oprema, ki omogoča električno načrtovanje v različnih disciplinah. Različni moduli poenostavljajo načrtovanje v disciplinah kot je avtomatizacija zgradb, projektiranje elektro omar, elektro projektiranje, električne instalacije, projektiranje fluidnih sistemov, projektiranje strojev in obratov ter P&ID.

V kolikor bi se želeli spoznati z WSCAD programsko opremo, ali pa nadgraditi svoje znanje, vas vljudno vabimo na jesenske WSCAD osnovne in napredne tečaje, ki bodo potekali na sedežu našega podjetja v Ljubljani pod vodstvom certificiranega inženirja in so prilagojeni individualnim potrebam tečajnikov.

Razpisani termini tečajev:

  1. 9. – 15. 9. 2022 – WSAD Osnovni tečaj
  2. 9. – 22. 9. 2022 – WSCAD Napredni tečaj
  3. – 20. 10. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj
  4. – 1. 12. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj


Lepo vabljeni, da se 5. 10. 2022 pridružite naši naslednji spletni delavnici, kjer bomo govorili o WSCAD Universe, knjižnici simbolov.

Sledite naši spletni strani www.exor-eti.si in LinkedIn profilu @EXOR ETI Slovenija za ostale prihajajoče dogodke in novice. Za več informacij smo na voljo na wscad@exor-eti.si ali +386 31 368 783.

EXOR ETI d.o.o.
Brnčičeva 51
1231 Ljubljana
tel.: +386 (0) 1 511 10 95
info@exor-eti.si
https://exor-eti.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!