WSCAD Tečaji v podjetju EXOR ETI

logo

EXOR ETI d.o.o.

Z začetkom leta 2022 smo v podjetju EXOR ETI začeli novo partnerstvo s podjetjem WSCAD GmbH, ki ga uspešno nadaljujemo in nadgrajujemo.

Za nami je že nekaj spletnih delavnic, ki si jih lahko ogledate na našem YouTube kanalu @EXOR ETI Group, kjer najdete tudi kratke videe z nasveti in razlagami funkcionalnosti v programu WSCAD Electrix 2021.

WSCAD Electrix2021 je zmogljiva eCAD programska oprema, ki omogoča električno načrtovanje v različnih disciplinah. Različni moduli poenostavljajo načrtovanje v disciplinah kot je avtomatizacija zgradb, projektiranje elektro omar, elektro projektiranje, električne instalacije, projektiranje fluidnih sistemov, projektiranje strojev in obratov ter P&ID.

V kolikor bi se želeli spoznati z WSCAD programsko opremo, ali pa nadgraditi svoje znanje, vas vljudno vabimo na jesenske WSCAD osnovne in napredne tečaje, ki bodo potekali na sedežu našega podjetja v Ljubljani pod vodstvom certificiranega inženirja in so prilagojeni individualnim potrebam tečajnikov.

Razpisani termini tečajev:

  1. 9. – 15. 9. 2022 – WSAD Osnovni tečaj
  2. 9. – 22. 9. 2022 – WSCAD Napredni tečaj
  3. – 20. 10. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj
  4. – 1. 12. 2022 – WSCAD Osnovni tečaj


Lepo vabljeni, da se 5. 10. 2022 pridružite naši naslednji spletni delavnici, kjer bomo govorili o WSCAD Universe, knjižnici simbolov.

Sledite naši spletni strani www.exor-eti.si in LinkedIn profilu @EXOR ETI Slovenija za ostale prihajajoče dogodke in novice. Za več informacij smo na voljo na wscad@exor-eti.si ali +386 31 368 783.

EXOR ETI d.o.o.
Brnčičeva 51
1231 Ljubljana
tel.: +386 (0) 1 511 10 95
info@exor-eti.si
https://exor-eti.si

Sorodni članki

Zadnji članki

NPB-450/750 serija: 450W in 750W

Inteligentni in zanesljivi polnilniki baterij s širokim naborom izhodnih napetosti.

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!