Z 12 modeli zaščiteni pred vsemi nevarnostmi

logo

Nova serija zaščitnih delovnih rokavic GARANT Master in brezsilikonske zaščitne delovne rokavice GARANT pokrivajo vsa mehanska tveganja

München, 8. februar 2022 – Z novo serijo zaščitnih delovnih rokavic GARANT Master Hoffmann Group bistveno olajšuje izbiro večnamenskih delovnih rokavic in delovnih rokavic z zaščito pred vrezi. Deset modelov iz nove serije skupaj z obema vrstama brezsilikonskih zaščitnih delovnih rokavic GARANT, skladnima z LABS, pokriva vsa tveganja, ki nastanejo pri mehanskih dejavnostih v suhem, mokrem in oljnatem okolju. Številna podjetja morajo tako imeti na zalogi največ 12 modelov. To olajšuje nabavo in prihrani prostor v skladišču.

Nova serija zaščitnih delovnih rokavic GARANT Master s tremi modeli večnamenskih delovnih rokavic GARANT Master FIT in sedmimi modeli delovnih rokavic za zaščito pred vrezi GARANT Master CUT zagotavlja stopnjo zaščite pred vrezi od X/A do D. Nove zaščitne delovne rokavice zelo kakovostne izdelave z ergonomičnim prileganjem izpolnjujejo zelo visoke zahteve za kakovost, zaščito in udobje nošenja.Nosilni material je večinoma izdelan iz fino pletenega (tehnologija pletenja 18 gauge) in do kože prijaznega poliamida/najlona, elastana, lycre ali specialnega garna. Zaradi uporabe specialnega garna tudi pri visokih stopnjah zaščite pred vrezi, kot sta C in D, pri izdelavi rokavic niso potrebna do kože neprijazna steklena ali jeklena vlakna. Za izdelavo prevleke se uporabljajo nitril, nitrilna pena ali poliuretan na vodni osnovi, ki so optimizirani z zaključnimi postopki. Popolnoma je opuščena uporaba škodljivih topil, kot je DMF (dimetilformamid).

Rokavice s prevleko zagotavljajo dober oprijem, trpežnost in odpornost proti obrabi in kljub temu omogočajo največjo elastičnost. Tako se tudi pri debelejši prevleki ohranita dober občutek otipa in velika spretnost s prsti. Rezultat so zaščitne delovne rokavice, ki so odlično prilagojene posameznemu delovnemu okolju. Prevleka v naoljenem okolju zagotavlja zaščito in zanesljiv oprijem. Delovne rokavice GARANT Master FIT v suhem okolju omogočajo tudi upravljanje zaslona na dotik.

Nove zaščitne delovne rokavice serije GARANT Master v velikostih 6 do 12 lahko zdaj naročite v spletni trgovini na www.hoffmann-group.com. Blagovno ime GARANT Master zagotavlja posebej kakovostne izdelke, ki se odlikujejo s posebnimi lastnostmi.

Hoffmann Group
Več kot štiri tisoč visoko motiviranih zaposlenih s svojim delom prispeva k temu, da je Hoffmann Group postala to, kar je danes: vodilni evropski partner za kakovostno orodje, delavniško pohištvo in osebno varovalno opremo. Z ustreznimi izdelki in storitvami olajšujejo nabavo in oskrbo več kot 135 tisoč svojih kupcev v 50 državah. Portfelj poleg orodja za strojno obdelavo, vpenjanje, merjenje, brušenje in rezanje obsega ročno orodje, delovno zaščito, delavniško pohištvo, delavniški pribor ter digitalne storitve in rešitve. Med kupce se uvrščajo borzno orientirani veliki koncerni ter srednje velika in majhna podjetja. Hoffmann Group poleg blagovnih znamk GARANT in HOLEXponuja na enem mestu več kot 500 priznanih blagovnih znamk. S storitvami za kupce na vseh področjih in TÜV-certificirano kakovostjo dobave več kot 99 odstotkov je specialist za orodje in opremo s sedežem v Münchnu zanesljiv in učinkovit partner svojim kupcem. Hoffmann Group je leta 2020 dosegel več kot 1,3 milijarde evrov prometa.

Več informacij na www.hoffmann-group.com

Marion Schwenk
Tel.: +49 89 8391 9541
E-naslov: m.schwenk@hoffmann-group.com

Hoffmann SE
Haberlandstraße 55
D-81241 München, Nemčija
https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!