Mean Well napajalniki serije RSP-500

Novi industrijski 500W napajalnik z nizkim 1u profilom in visokim izkoristkom.

Mean Well predstavlja nov model 500W AC/DC napajalnika iz RSP serije. RSP serija Mean Well napajalnikov je nova generacija napajalnikov, pri kateri je poudarek na kompaktnem ohišju ter visokih izkoristkih. Napajalniki iz serije RSP-500 imajo ohišje višine 40,5mm, kar ustreza 1U standardu. V primerjavi s primerljivim napajalnikom starejše generacije, serije SP-480, ima napajalnik RSP-500 ohišje manjše za 22,1% in do 8% boljši izkoristek. Ravno tako ima RSP-500 širše temperaturno območje delovanja (od -30 do +70 stopinj) v primerjavi s SP-480 (-20 do +60 stopinj).

Z vgrajeno aktivno PFC (power factor correction) funkcijo in moderno zasnovo vezij imajo napajalniki do 90,5% izkoristek, odvisno od izhodne napetosti. Ventilator s kontrolo hitrosti skrbi za učinkovito odvajanje toplote. Vhodna izmenična napetost je 85-264 VAC, izhodne napetosti pa so od 3,3VDC do 48VDC, odvisno od izbranega modela.  Napajalniki imajo vgrajeno zaščito pred kratkim stikom, preobremenitvijo, prenapetostjo in previsoko temperaturo.

LCR d.o.o.

www.lcr.si

Več o članku

Mean Well napajalniki serije RSP-500

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!