Seski za manipulacijo kovine, serije SM-F in SM-B

Svojih 20 let izkušenj je podjetje Fipa investiralo v razvoj novih vakuumskih seskov namenjenih manipulaciji kovinskih plošč.

Rezultat so novi ploščati seski ter seski z mehom, katerih zasnova je posebej prilagojena visoko zahtevnim avtomatiziranim procesom, kot so v avtomobilski industriji, proizvodnih obratih ter obratih za manipulacijo kovinskih plošč. Spekter seskov podjetja Fipa za manipulacijo kovinskih delov je zelo širok, prav tako pa tudi konkurenčen na cenovnem področju.

Seski za manipulacijo naoljenih kovinskih plošč

Novi ploščati in mehasti seski serije SM-F in SM-B so popolnoma prilagojeni dinamični manipulaciji. Proti zdrsni oporniki zagotavljajo visoko stopnjo odpornosti proti zdrsavanju in absorpcijo prečne moči,celo pri ploščah ki so naoljene. Tako je varnost zagotovljena tudi pri zelo hitri manipulaciji plošč. Dodatne opore preprečujejo odtise in deformacije pri tankih ploščah, kot na primer v avtomobilski industriji. Pri obeh vrstah seskov se pritrdilno ustje posebej prilega.
Ploščati seski se popolnoma prilegajo tudi rahlo izbočeni površini brez iztekanja zraka. Medtem, ko so vakuumski seski z 1,5 meha prilagojeni za manipulacijo plošč z bolj izbočenimi površinami.

www.topteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!