Seski za manipulacijo kovine, serije SM-F in SM-B

Svojih 20 let izkušenj je podjetje Fipa investiralo v razvoj novih vakuumskih seskov namenjenih manipulaciji kovinskih plošč.

Rezultat so novi ploščati seski ter seski z mehom, katerih zasnova je posebej prilagojena visoko zahtevnim avtomatiziranim procesom, kot so v avtomobilski industriji, proizvodnih obratih ter obratih za manipulacijo kovinskih plošč. Spekter seskov podjetja Fipa za manipulacijo kovinskih delov je zelo širok, prav tako pa tudi konkurenčen na cenovnem področju.

Seski za manipulacijo naoljenih kovinskih plošč

Novi ploščati in mehasti seski serije SM-F in SM-B so popolnoma prilagojeni dinamični manipulaciji. Proti zdrsni oporniki zagotavljajo visoko stopnjo odpornosti proti zdrsavanju in absorpcijo prečne moči,celo pri ploščah ki so naoljene. Tako je varnost zagotovljena tudi pri zelo hitri manipulaciji plošč. Dodatne opore preprečujejo odtise in deformacije pri tankih ploščah, kot na primer v avtomobilski industriji. Pri obeh vrstah seskov se pritrdilno ustje posebej prilega.
Ploščati seski se popolnoma prilegajo tudi rahlo izbočeni površini brez iztekanja zraka. Medtem, ko so vakuumski seski z 1,5 meha prilagojeni za manipulacijo plošč z bolj izbočenimi površinami.

www.topteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!