Digitalna fino-izstružilna glava d`Andrea

Italijanski proizvajalec d`Andrea je predstavil novo fino-izstružilno glavo TR-Elettra z digitalnim prikazom pozicije držala ploščice.

 

Izstružilno glavo lahko preko modularnega sistema MHD vpnemo na različne standarde vpenjalnih trnov. Vgrajen ima izbirni gumb za funkcije On, Reset in preklop med enotami mm/inch.

Direktna meritev pomika prikazuje natančnost premera izstruževanja v ločljivosti 0,002 mm. Zaslon se s funkcijo varčevanja energije izklopi po 30. sekundah.

Izstružilna glava ima notranje hlajenje za dovod hladilno mazalne tekočine in sistem zaščite IP67 pred vdorom vode in prahu.

Nova fino-izstružilna glava TR-Elettra omogoča operaterju hitrejšo in natančnejšo nastavitev premera izstruževanja.

BTS Company d.o.o.

www.bts-company.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!