Digitalna fino-izstružilna glava d`Andrea

Italijanski proizvajalec d`Andrea je predstavil novo fino-izstružilno glavo TR-Elettra z digitalnim prikazom pozicije držala ploščice.

 

Izstružilno glavo lahko preko modularnega sistema MHD vpnemo na različne standarde vpenjalnih trnov. Vgrajen ima izbirni gumb za funkcije On, Reset in preklop med enotami mm/inch.

Direktna meritev pomika prikazuje natančnost premera izstruževanja v ločljivosti 0,002 mm. Zaslon se s funkcijo varčevanja energije izklopi po 30. sekundah.

Izstružilna glava ima notranje hlajenje za dovod hladilno mazalne tekočine in sistem zaščite IP67 pred vdorom vode in prahu.

Nova fino-izstružilna glava TR-Elettra omogoča operaterju hitrejšo in natančnejšo nastavitev premera izstruževanja.

BTS Company d.o.o.

www.bts-company.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!