Digitalna fino-izstružilna glava d`Andrea

Italijanski proizvajalec d`Andrea je predstavil novo fino-izstružilno glavo TR-Elettra z digitalnim prikazom pozicije držala ploščice.

 

Izstružilno glavo lahko preko modularnega sistema MHD vpnemo na različne standarde vpenjalnih trnov. Vgrajen ima izbirni gumb za funkcije On, Reset in preklop med enotami mm/inch.

Direktna meritev pomika prikazuje natančnost premera izstruževanja v ločljivosti 0,002 mm. Zaslon se s funkcijo varčevanja energije izklopi po 30. sekundah.

Izstružilna glava ima notranje hlajenje za dovod hladilno mazalne tekočine in sistem zaščite IP67 pred vdorom vode in prahu.

Nova fino-izstružilna glava TR-Elettra omogoča operaterju hitrejšo in natančnejšo nastavitev premera izstruževanja.

BTS Company d.o.o.

www.bts-company.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!