Digitalna fino-izstružilna glava d`Andrea

Italijanski proizvajalec d`Andrea je predstavil novo fino-izstružilno glavo TR-Elettra z digitalnim prikazom pozicije držala ploščice.

 

Izstružilno glavo lahko preko modularnega sistema MHD vpnemo na različne standarde vpenjalnih trnov. Vgrajen ima izbirni gumb za funkcije On, Reset in preklop med enotami mm/inch.

Direktna meritev pomika prikazuje natančnost premera izstruževanja v ločljivosti 0,002 mm. Zaslon se s funkcijo varčevanja energije izklopi po 30. sekundah.

Izstružilna glava ima notranje hlajenje za dovod hladilno mazalne tekočine in sistem zaščite IP67 pred vdorom vode in prahu.

Nova fino-izstružilna glava TR-Elettra omogoča operaterju hitrejšo in natančnejšo nastavitev premera izstruževanja.

BTS Company d.o.o.

www.bts-company.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!