Ekološki projekti

V podjetju Telem d.o.o. se intenzivno ukvarjamo z avtomatizacijo sistemov in procesov na področju ekologije. Naše storitve obsegajo kompletne tehnične rešitve, projektiranje, izvedbo krmilnih, nadzornih in telemetrijskih sistemov, montažo, spuščanje v pogon in vzdrževanje procesnih sistemov.

Na področju ekologije smo specializirani za avtomatizacijo komunalnih in industrijskih čistilnih naprav, kanalizacijskih sistemov ter ravnanje z odpadki.

V sklopu čiščenja komunalnih odpadnih vod obvladujemo procese z MBR (membranski biološki reaktor) in SBR (sekvenčni šaržni reaktor) tehnologijo, podporne sisteme čistilnih naprav, kot so mehansko predčiščenje, lovilniki olja, izločevanje peska, obdelava in sušenje blata ter čiščenje zraka.

Pri obdelavi industrijskih odpadnih vod gre za specifične fizikalno kemijske procese čiščenja. Posebno področje predstavlja čiščenje izcednih vod z reverzno osmozo.

Učinkovito ravnanje z odpadki zajema sortitranje in obdelavo za namen pridobivanja sekundarnih surovin.

www.telem.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!