Vzmetni izenačevalniki za težke pogoje

Robustna in vzdržljiva: zahvaljujoč kvalitetnim IGUS® drsnim ležajem, imajo vzmetni izenačevalniki Fipa visoko stopnjo pozicijske natančnosti.

Tudi po dolgem času uporabe, ležaji ohranijo svojo obliko in se vrnejo na prvotno mesto. Posebni plastični ležaji ohranjajo prvotne karakteristike, tudi v območjih delovanja, kjer je prisotnost prašnih delcev velika.

Natančnost in dolga življenjska doba

Karakteristike vzmetnih izenačevalnikov omogočajo njihovo integracijo v različne avtomatizacijske rešitve.  Vhod vakuuma je na vrhu vzmetnega izenačevalnika. Vakuum potuje po cevki vzmetnega izenačevalnika do vakuumskega prijemala (seska), ki je pritrjen na spodnjem delu. Fipa ponuja tudi velik nabor različnih vakuumskih prijemal (ploščata, mehasta, ovalna…).

Spiralna vzmet pritrjena na cev vzmetnega izenačevalnika zagotavlja nežen pritisk na občutljive dele, ki jih želimo prestaviti. Teleskopska izvedba omogoča višinsko prilagoditev na proizvod in tako omogoča premike brez znatnih sprememb. Kombinacija vzmetnega izenačevalnika in vakuumskega prijemala omogoča varno premikanje tri-dimenzionalnih kovinskih delov.

Karakteristike novih vzmetnih izenačevalnikov:

  • Visoka stopnja natančnosti: zahvaljujoč kvalitetnim IGUS® drsnim ležajem
  • Dolga življenjska doba: obrabno obstojni ( gred iz nerjavečega jekla), samo- podmazovalni sistem puš
  • Manj potrebnih prilagoditev: avtomatična nastavitev višine, zahvaljujoč vzmetni prilagodljivosti
  • Nežen premik – dotik: mehka vzmet varuje občutljive materiale
  • Optimalna zaščita proti zasuku: izboljša natančnost in vzdržljivost
  • Teža: od 83 do 150g

www.topteh.si

 

Več o člank

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!