Kompaktna zbiralka za povezovanje motorjev SAI MVV

Moderne rešitve avtomatizacije postajajo vse bolj decentralizirane. Uporabniki zato potrebujejo komponente, ki jih je možno enostavno integrirati v obstoječi sistem avtomatizacije.

Novost na tem področju predstavlja kompaktna zbiralka za povezovanje motorjev SAI MVV, ki zaradi enostavne montaže omogoča prihranek časa in denarja ter predstavlja alternativo obstoječim rešitvam povezovanja v težkih pogojih. Za napajanje motorjev v skladu s »plug-in« rešitvami se uporabljajo veliki industrijski (heavy-duty) konektorji. Vendar pa z novim SAI MVV ni več potrebno, da rešitve za prenos energije za 400 V AC zavzamejo veliko prostora.

Z S-kodiranimi M12 konektorji naš novi distributor napajanja za motorje SAI MVV podpira prenašanje štirim uporabnikom z 10 A na fazo. Nevtralni vodnik priključen v pokrovu se lahko uporablja tudi za prikaz operativnega statusa faz. Glede na to, da so vse komponente izdelane za tok 10 A, varovalka v distributorju ni potrebna – zadostna je ustrezna varovalka v elektro razdelilniku. Skupaj z S-kodiranim vgradnim M20 konektorjem lahko poleg motorja istočasno priklopite tudi ostale periferne komponente in tako ohranite celovito Plug-and-play rešitev.

Poleg novega SAI MVV konektorja v Elektrospojih ponujamo rešitve za vsakršno potrebo v vašem fieldbus sistemu, saj imamo širok spekter rešitev za povezovanje z visoko IP zaščito in različnimi velikostmi okroglih »plug-in« konektorjev za senzorje in aktuatorje: M5, M8, M12 in M23, Profinet, Profibus, CANopen in DeviceNet. Tako lahko izberete ustrezno stopnjo zaščite, ki jo vaša aplikacija potrebuje ter ustrezno velikost.

Kontaktirajte nas in zahtevajte ponudbo!

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!