Kompaktna zbiralka za povezovanje motorjev SAI MVV

Moderne rešitve avtomatizacije postajajo vse bolj decentralizirane. Uporabniki zato potrebujejo komponente, ki jih je možno enostavno integrirati v obstoječi sistem avtomatizacije.

Novost na tem področju predstavlja kompaktna zbiralka za povezovanje motorjev SAI MVV, ki zaradi enostavne montaže omogoča prihranek časa in denarja ter predstavlja alternativo obstoječim rešitvam povezovanja v težkih pogojih. Za napajanje motorjev v skladu s »plug-in« rešitvami se uporabljajo veliki industrijski (heavy-duty) konektorji. Vendar pa z novim SAI MVV ni več potrebno, da rešitve za prenos energije za 400 V AC zavzamejo veliko prostora.

Z S-kodiranimi M12 konektorji naš novi distributor napajanja za motorje SAI MVV podpira prenašanje štirim uporabnikom z 10 A na fazo. Nevtralni vodnik priključen v pokrovu se lahko uporablja tudi za prikaz operativnega statusa faz. Glede na to, da so vse komponente izdelane za tok 10 A, varovalka v distributorju ni potrebna – zadostna je ustrezna varovalka v elektro razdelilniku. Skupaj z S-kodiranim vgradnim M20 konektorjem lahko poleg motorja istočasno priklopite tudi ostale periferne komponente in tako ohranite celovito Plug-and-play rešitev.

Poleg novega SAI MVV konektorja v Elektrospojih ponujamo rešitve za vsakršno potrebo v vašem fieldbus sistemu, saj imamo širok spekter rešitev za povezovanje z visoko IP zaščito in različnimi velikostmi okroglih »plug-in« konektorjev za senzorje in aktuatorje: M5, M8, M12 in M23, Profinet, Profibus, CANopen in DeviceNet. Tako lahko izberete ustrezno stopnjo zaščite, ki jo vaša aplikacija potrebuje ter ustrezno velikost.

Kontaktirajte nas in zahtevajte ponudbo!

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!