SCHMIDT® Technology stiskalnice, krmilni sistemi in programska orodja

SCHMIDT® Technology je nesporni voditelj v tehnologiji montaže. Inženirji podjetja MB-NAKLO z inženirji podjetja Schmidt strankam že vrsto let svetujemo pri izbiri najboljšega sistema montaže. Razvijamo tudi specifične rešitve in kompletne sisteme – od ideje do izvedbe. Za predstavitev stiskalnic ter iskanje rešitev po vaših zahtevah smo zato pravi naslov.

1. Družina ročnih stiskalnic SCHMIDT®

Močne stiskalnice SCHMIDT® ponujajo ugodne rešitve za proizvodnjo majhnih do srednje velikih serij izdelkov. Omogočajo enostaven in hiter začetek dela ter hitro in natančno menjavo orodja. Položaj ročice je lahko poljuben v 360°, ročica je lahko na levi/desni strani. Zagotavljajo veliko natančnost (< 0,05 med izvrtino pehala in mize) ter nezahtevno vzdrževanje. Kalibracija sistema je že narejena, zato so vse stiskalnice SCHMIDT® uporabne takoj.

2. Družina pnevmatskih in hidro-pnevmatskih stiskalnic SCHMIDT®

Izvrstne so za vse postopke montaže. Izpopolnjena varnost po EU normah uporabniku omogoča ročno podajanje in odvzemanje obdelovancev, modularni sistem, sestavljen iz cilindrov, pnevmatike in varnostnega paketa pa dovoljuje uporabo dvoročnega zagona. Omogočajo pnevmatsko in mehansko nastavljanje hoda, sile in hitrosti. Zagotavljajo visoko fleksibilnost, veliko natančnost (< 0,05 med izvrtino pehala in mize),  nezahtevno vzdrževanje, tiho delovanje in majhno porabo zraka.

3. Servo stiskalnice SCHMIDT®

Velike tolerance na eni strani in visoke zahteve po natančnosti na drugi strani pogosto onemogočajo delo s fiksnimi parametri. Servo stiskalnice se natančno odzovejo na tolerančna odstopanja sestavnih delov in zmanjšujejo možnosti poškodbe. Ob postavitvi v delno in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo je omogočeno tudi ročni upravljanje. Zagotavljajo varnost po vseh EU normah.

4. Električne stiskalnice SCHMIDT®  NOVO!

SCHMIDT® ElectricPress deluje s pomočjo zunanjega krmilnika in ne potrebuje stisnjenega zraka ali hidravlike. S SCHMIDT® električno stiskalnico lahko uporabnik definira enakomerne hitrosti stiskanja ter poljubno končno pozicijo. Brez večjih problemov jo je mogoče opremiti z že obstoječim motorjem in jo integrirati v avtomatsko linijo ter krmiliti z vsemi običajnimi krmilniki na trgu.

MB-NA­KLO d.o.o.

tel: 04 277 17 13

tel: 04 277 17 14

www.mb-naklo.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!