Krmilniki strojev OMRON Sysmac serije NJ1 in NX7

smlogo color

Sysmac platforma za avtomatizacijo in krmiljenje strojev je bogatejša z dvema novima serijama krmilnikov in sicer seriji NJ1 in NX7. Tako se je k ponudbi dodal vstopni in najzmogljivejši model (poleg že znanih serij NJ3 in NJ5). Tako platforma pokriva avtomatizacijo najnaprednejših in enostavnejših strojev in naprav.

Nov model NX7 je paradni model, ki ponuja izredno hitrost brez zmanjšanja zanesljivosti. Najvišjo hitrost* dosega zahvaljujoč Intel® Core ™ i7 4-jedrnem procesorju z veliko zmogljivostjo pomnilnika in dosega ciklične čase do 125 µs. Osredotočen je na prihodnje izboljševanje proizvodnih obratov, ki bodo uporabljali daljinski dostop do naprav preko interneta. Tako je omogočena velika prilagodljivost proizvodnje zunaj okvirov zmogljivosti prejšnjih krmilnikov.

Krmilnik stroja serije NJ1

Sysmac NJ platforma je s serijo NJ1 dobila najmanjšega brata. Vstopni model ponuja krmiljenje do 2 osi in je popolnoma združljiv s serijo NJ5 in NJ3. NJ1 deli skupen koncept Sysmac platforme in se ga programira z enako programsko opremo Sysmac Studio, ki omogoča hitro oblikovanje različnih aplikacij in funkcionalnosti ter povezovanju ostalih komponent, tako Omronovih kot tudi komponent ostalih proizvajalcev. Zasnova omogoča hitro vključitev najnovejše informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT).

Miel, d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje

Tel.: +386 (0)3 77 77 000

www.miel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!