Povezovalni kabli NEBU z vrtljivimi priključki

smlogo color

Kabli NEBU z vrtljivimi priključki omogočajo večjo fleksibilnost in tako tesni prostori za vgradnjo niso več problem.

Z neskončno vrtljivimi NEBU priključki je elektro priključitev senzorjev ali aktuatorjev zelo fleksibilna. NEBU modularen kabelski sistem je zasnovan za posebno težke pogoje vgradnje, številne variante uporabe pa so dodatno razširjene preko možnih kombinacij vtičnic, dolžin kablov, kakovostnih različic kablov in vtikačev.

Vrtljiv NEBU priključek omogoča poljubno smer odvoda kabla, ki je zahtevana za povezavo. Uporaba je idealna pri induktivnih senzorjih, saj se pogosto pojavijo primeri, ko je treba senzor premakniti naknadno po izvedeni električni priključitvi. Tako preprosta in funkcionalna električna povezava zagotavlja največjo fleksibilnost, še posebej v tesnih pogojih nameščanja. Modularni sistem NEBU se lahko prosto konfigurira ali je že serijsko stalno na zalogi za doseganje optimalnega območja kombinacij. Primeren je za vse naprave z M8 in M12 vtikači, kot so mejna stikala, pozicijski oddajniki, senzorji ali posamezni ventili.

FESTO, d. o. o.

Blatnica 8, 1236 Trzin

Tel.: 01 530 21 00

www.festo.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!