Varnostna oprema KIEPE ELEKTRIK

logo

Podjetje Marchiol d.o.o. ima v svojem prodajnem programu tudi izdelke že dolgo uveljavljenega proizvajalca varnostne opreme KIEPE ELEKTRIK.

Po celem svetu se oprema Kiepe Elektrik™ uporablja za spremljanje transportnih sistemov in dvigal za razsuti tovor. Proizvodni program je bil oblikovan tako, da ustreza težkim razmeram v industriji surovin, na primer v rudarstvu, v železarski in jeklarski industriji. Kjerkoli so pomembni zanesljivost, robustnost in kakovost, je oprema Kiepe Elektrik ™ prava izbira.

Podjetje Marchiol d.o.o. ponuja varnostna stikala v treh izvedbah in sicer:

  • v PVC ohišju (najcenejša),
  • v aluminijastem ohišju (najrobustnejša),
  • v litoželeznem ohišju ( primerna za najtežje delovne pogoje).

Pokriva tudi varnostna stikala v Ex izvedbi. Poslužite se lahko že izdelanih skic za montažo, merskih skic in skic montažnih plošč, ki se varijo na konstrukcijo traku.

Marchiol d.o.o.

Kromberk , Industrijska cesta 05

5000 NOVA GORICA

Tel: 05/33-13-100

www.vossloh.com

www.marchiol.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!