Varnostna oprema KIEPE ELEKTRIK

logo

Podjetje Marchiol d.o.o. ima v svojem prodajnem programu tudi izdelke že dolgo uveljavljenega proizvajalca varnostne opreme KIEPE ELEKTRIK.

Po celem svetu se oprema Kiepe Elektrik™ uporablja za spremljanje transportnih sistemov in dvigal za razsuti tovor. Proizvodni program je bil oblikovan tako, da ustreza težkim razmeram v industriji surovin, na primer v rudarstvu, v železarski in jeklarski industriji. Kjerkoli so pomembni zanesljivost, robustnost in kakovost, je oprema Kiepe Elektrik ™ prava izbira.

Podjetje Marchiol d.o.o. ponuja varnostna stikala v treh izvedbah in sicer:

  • v PVC ohišju (najcenejša),
  • v aluminijastem ohišju (najrobustnejša),
  • v litoželeznem ohišju ( primerna za najtežje delovne pogoje).

Pokriva tudi varnostna stikala v Ex izvedbi. Poslužite se lahko že izdelanih skic za montažo, merskih skic in skic montažnih plošč, ki se varijo na konstrukcijo traku.

Marchiol d.o.o.

Kromberk , Industrijska cesta 05

5000 NOVA GORICA

Tel: 05/33-13-100

www.vossloh.com

www.marchiol.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!