Varnostna oprema KIEPE ELEKTRIK

logo

Podjetje Marchiol d.o.o. ima v svojem prodajnem programu tudi izdelke že dolgo uveljavljenega proizvajalca varnostne opreme KIEPE ELEKTRIK.

Po celem svetu se oprema Kiepe Elektrik™ uporablja za spremljanje transportnih sistemov in dvigal za razsuti tovor. Proizvodni program je bil oblikovan tako, da ustreza težkim razmeram v industriji surovin, na primer v rudarstvu, v železarski in jeklarski industriji. Kjerkoli so pomembni zanesljivost, robustnost in kakovost, je oprema Kiepe Elektrik ™ prava izbira.

Podjetje Marchiol d.o.o. ponuja varnostna stikala v treh izvedbah in sicer:

  • v PVC ohišju (najcenejša),
  • v aluminijastem ohišju (najrobustnejša),
  • v litoželeznem ohišju ( primerna za najtežje delovne pogoje).

Pokriva tudi varnostna stikala v Ex izvedbi. Poslužite se lahko že izdelanih skic za montažo, merskih skic in skic montažnih plošč, ki se varijo na konstrukcijo traku.

Marchiol d.o.o.

Kromberk , Industrijska cesta 05

5000 NOVA GORICA

Tel: 05/33-13-100

www.vossloh.com

www.marchiol.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!