VARSTROJ

Podjetje je inovativno slovensko podjetje s 50 letno tradicijo in znanjem proizvajanja varilnih aparatov, z lastno raziskovalno enoto, strokovnim osebjem.

Proizvodni program obsega varilne aparate za MMA, TIG, MIG postopek varjenja, CNC naprave za plazemsko in lasersko rezanje, mikroprocesorsko krmiljene naprave za avtomatizirano in robotizirano varjenje. Podjetje je vodilni ponudnik sistemskih rešitev varilnih postopkov na domačih trgih, ter prisotno tudi na tržiščih EU in po svetu.

Popolna podpora pri projektih robotizacije in poprodajnih aktivnosti

Več o članku

Tel.: 00386 (0) 2 578 88 20

www.varstroj.si

VARSTROJ d.d.

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!