VARSTROJ

Podjetje je inovativno slovensko podjetje s 50 letno tradicijo in znanjem proizvajanja varilnih aparatov, z lastno raziskovalno enoto, strokovnim osebjem.

Proizvodni program obsega varilne aparate za MMA, TIG, MIG postopek varjenja, CNC naprave za plazemsko in lasersko rezanje, mikroprocesorsko krmiljene naprave za avtomatizirano in robotizirano varjenje. Podjetje je vodilni ponudnik sistemskih rešitev varilnih postopkov na domačih trgih, ter prisotno tudi na tržiščih EU in po svetu.

Popolna podpora pri projektih robotizacije in poprodajnih aktivnosti

Več o članku

Tel.: 00386 (0) 2 578 88 20

www.varstroj.si

VARSTROJ d.d.

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!