Popolna varnost in zaščita električnih inštalacij

logo

Nova serija varovalčnih vijačnih sponk WFS z možnostjo internega mostičenja.

Kakovostna in zanesljiva oskrba z električno energijo vključuje zaščito pred preobremenitvami, kratkimi stiki, pregrevanjem itd. Učinkovita zaščita tako vključuje dve ključni funkciji: preprečevanje okvar na električnih napravah (tokovna zaščita) in selektivno izklapljanje že poškodovanih naprav (odklop) v čim krajšem možnem času. Za optimalno zaščito človeka in stroja morajo posamezne rešitve spajanja kombinirati ti dve funkciji v enem samem sistemu.

Nove varovalčne vijačne sponke Klippon® Connect WFS 4 zagotavljajo optimalno tokovno zaščito. V kombinaciji z odklopnimi sponkami WTR 4, ki skrbijo za pravočasno prekinitev napajanja, bo zaščita vaših elektro omar popolna.

Široko paleto vrstnih vijačnih sponk za različne aplikacije odlikuje poenotena oblika, kar močno olajša samo konfiguracijo in zmanjšuje potrebo po različnem priboru. Sponke so na voljo tako v standardni kot tudi v kompaktni obliki. Slednja omogoča prihranek prostora na nosilni letvi in enostavno inštalacijo v majhnih prostorih.

Glavne prednosti varovalčnih vijačnih sponk WFS
Možnost internega mostičenja
Sponke WFS 4 in WTR 4 so narejene tako, da omogočajo uporabo internega mostička za povezovanje potencialov. Ni potrebe po zunanjih mostičkih, ki zavzamejo veliko prostora.

Enostavna uporaba
Nosilec varovalke omogoča enostavno nameščanje in odstranjevanje varovalke. Ta je na sponko pritrjen preko posebnega tečaja, ki preprečuje izgubo varovalke v primeru menjave ali prekinitve.

Različne možnosti označevanja, enotni mostički za povezovanje
Različne oblike sponk omogočajo različne načine označevanja, kar prihrani čas pri vzdrževanju. Različne oblike sponk WFS 4 in WTR 4 pa omogočajo tudi uporabo enotnih internih mostičkov za povezovanje.
Slovenski zastopnik za izdelke Weidmüller je podjetje Elektrospoji d.o.o. (Stegne 27, 1000 Ljubljana), ki s področja krmiljenja in avtomatizacije nudi najrazličnejše rešitve. Njegovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše potrebe. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!