Zagotovite večjo varnost in udobje v vsaki aplikaciji

logo

Tipteh kot vodilni ponudnik opreme za avtomatizacijo industrije predstavlja novosti v svojem prodajnem programu in od sedaj ponuja tudi nosilne roke ter panele za nadzorne plošče.

Novo linijo izdelkov odlikuje kvalitetna izdelava, moderen dizajn ter ergonomska zasnova. S temi lastnostmi se zagotavlja visoka varnost in udobje uporabe. Vsak sistem je zgrajen iz modularnih komponent, kar omogoča specifično konfiguracijo sistema za katerokoli aplikacijo.

Nosilne roke
Na voljo so štiri serije nosilnih rok, z lastnostmi, ki omogočajo vsestranskost montaže. Roke so primerne za vse od lahkih do težjih obremenitev, ter za krajše ali daljše dolžine ročice. S širokim spektrom fiksnih ali rotirajočih zglobov tako sestavimo konfiguracijo prilagojeno posameznem scenariju. Modularno sestavljene rešitve so kompatibilne z vsemi sistemi, zaradi ergonomske zasnove prijazne uporabniku ter zanesljive zaradi kvalitetne izdelave.

Lastnosti:

 • skonstruirane za težja bremena,
 • idealna za dolge aplikacije,
 • modularna struktura in moderen dizajn,
 • širok spekter modularnih komponent omogoča različne konfiguracije,
 • nosilnost do 120kg za 1m dolžine profila,
 • funkcija tesnjenja z IP65 zaščito,
 • napeljava kablov v notranjost profilov,
 • enostavna sestava.

Modul s standardnim Vesa priklopom omogoča montažo industrijskih panelnih računalnikov na nosilno roko. Vsi panelni računalniki proizvajalca Axiomtek, so skladni s predstavljeno opremo.
Nadzorne plošče
Nadzorne plošče so nepogrešljiva komponenta za strojne in proizvodne avtomatizirane linije. Ergonomski panelni sistemi omogočajo operaterjem lažje upravljanje in s tem nudijo največjo varnost pri delu. Z IP65 vodoodporno zaščito omara varuje krmilno elektroniko pred zunanjimi vplivi in nepooblaščenimi posegi.

Lastnosti:

 • ergonomska zasnova in modularen dizajn,
 • razširljiva globina panela,
 • lahka in močna struktura,
 • IP65 zaščita in zaščita pred nepooblaščenim posegom.

Kot dodatek k nadzorni plošči je opcijska tudi montaža tipkovnice. Te se v osnovi delijo v premične tipkovnice, ki se jih hitro prilagodi glede na držo uporabnika in na fiksne, ki so montirane pod ergonomskim kotom,

Samostoječi stopli
Samostoječ stolp je rešitev za primere, kjer ne moremo uporabiti nosilnih rok. Stolpi so na voljo od višine 2 do 3m, profili pa so dimenzij 150x150mm ali 200x200mm. V notranjost profila lahko skrijemo kable, ter tako poskrbimo za urejeno in varno okolje.

Klima omare
Skladno z rastjo Industrije 4.0, se pojavlja vedno več potreb po hlajenju računalniških sistemov. S klima omarami poskrbimo ne samo za zanesljivo delovanje tovrstnih sistemov, temveč jim tudi podaljšamo življenjsko dobo ponuja hladilne enote za zunanjo in notranjo uporabo.

Tipteh d.o.o.
E-pošta: info@tipteh.si
Tel.: +386 (0)1 200 51 50
https://tipteh.com/si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!