Novi katalog Hoffmann Group 2020/2021

logo

Družba Hoffmann Group je 1. avgusta v skladu z načrti na trgu predstavila svoj novi katalog 2020/2021.

Posodobljena in razširjena izdaja z obsežno ponudbo kakovostnega orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme ponuja več kot 90.000 izdelkov, vključno z okroglo 9.000 novimi izdelki. Vseeno, ali gre za orodje s področja odrezovanja, rezkanja, vrtanja, struženja, vpenjanja, merjenja, brušenja, ročno orodje, delavniško pohištvo ali osebno varovalno opremo – poslovni in zasebni kupci lahko v katalogu Hoffmann Group na enem mestu najdejo vse, kar potrebujejo. Novi katalog je natisnjen v 18 jezikih in velja od 1. avgusta 2020. Vsi izdelki so na voljo tudi v eTrgovini: www.hoffmann-group.com. Katalog Hoffmann Group 2020/2021 predstavlja 500 blagovnih znamk vodilnih proizvajalcev, več kot 40.000 izdelkov blagovne znamke GARANT in blagovne znamke HOLEX. Kot je to pri Hoffmann Group običajno, prihaja levji delež (38,9 odstotka) novih izdelkov s področja rezalnega in vpenjalnega orodja. Med vrhunce nove ponudbe spadata rezkar za velika podajanja z možnostjo indeksiranja GARANT Power Q Double in sveder za vrtanje globokih izvrtin GARANT Master Steel DEEP. Bistveno razširjena je tudi ponudba osebne varovalne opreme. Področje vključuje približno tretjino novih izdelkov, vključno s prvimi večnamenskimi rokavicami popolnoma brez silikona, skladnimi z zahtevami LABS, ter oznakami in opozorili za varovanje delovnih območij. S približno 2.000 novimi izdelki se je bistveno povečala tudi ponudba ročnega in merilnega orodja. Področje ni razširjeno le s številnimi ročnimi orodji, ampak tudi z zelo kakovostnim merilnim orodjem, kot je GARANT nastavitvena miza SB 1. Medtem ko so na področju delavniškega pohištva z uvedbo nove linije izdelkov GARANT GridLine predstavili veliko novih izdelkov v prejšnjem katalogu 2019/2020, letošnji katalog 2020/2021 vsebuje 500 novih izdelkov. Tukaj je treba še posebej omeniti novo programsko opremo za upravljanje in vodenje sistemov za izdajo blaga GARANT Tool24. Družba Hoffmann Group z novim katalogom 2020/2021 še naprej ponuja obsežno in skrbno izbrano ponudbo kakovostnega orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme.

ww.hoffmann-group.com

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!