Beckhoff EL7201: servo pogon kot EtherCAT modulv kompaktnem ohišju

Podjetje Beckhoff je naredilo še en korak pri optimizaciji rešitev na področjih pogonske tehnike in EtherCAT V/I modulov.

Podjetje predstavlja servo pogon (50 V, 4 A) v izvedbi kompaktnega vhodno izhodnega modula s širino 12mm, ki omogoča enostavno integracijo v EtherCAT modularni V/I sistem. Takšna rešitev poenostavi konfiguriranje sistema in zmanjšuje zahtevan prostor in stroške. EL7201 je modul za servomotorje do moči 200 W z dajalnikom pozicije (resolverjem), vsebuje pa tudi izhod za zavoro motorja. V kombinaciji z motorji serije AM3100 ponuja visoko ter stabilno hitrost in tako nudi idealno rešitev za   aplikacije, kjer je zahtevana visoka dinamika in točno pozicioniranje. Beckhoff s to rešitvijo posega v področja kjer so zahtevane manjše moči.

EL7201 je izdelan za modularne sisteme s hitrim vodilom EtherCAT, ki ga odlikuje visoka zmogljivost ter prijaznost uporabniku. Izredno širok nabor vhodno izhodnih modulov za sistem EtherCAT, ki jih ponuja podjetje Beckhoff v kombinaciji z ugnezdenimi in PC krmilniki/računalniki omogoča optimalne rešitve in predstavlja odlično razmerje cena/zmogljivost na številnih področjih uporabe.

Več o članku

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

www.beckhoff.si

Beckhoff EL7201: servo pogon kot EtherCAT modulv kompaktnem ohišju

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!