Sistem strojnega vida XPECTIA FH

Platforma OMRON Xpectia je bogatejša še za eno serijo visoko zmogljivih sistemov strojnega vida. Zadnja pridobitev je serija Xpectia FH.

Na voljo je v kompaktni obliki z možnostjo priključitve do 8 kamer. Za njihovo hitro vzporedno delovanje skrbi 4-jedrni procesor. Po novem ima kompaktni krmilni ojačevalnik možnost povezave v EtherCAT omrežje, kjer ciklični komunikacijski čas znaša le 0,5ms in omogoča zelo dobro povezljivost z novo Omronovo platformo Sysmac, kjer so vse komponente na eni povezavi in jih je možno programirati oz. parametrirati s programskim okoljem Sysmac Studio. Prav tako omogoča klasično Ethernet/IP komunikacijo. Ima dva video izhoda (VGA in HDMI) za prikaz na operaterskih panelih, računalnikih (podpira Microsoft NET) in ostalih industrijskih ali neindustrijskih prikazovalnikih.

Za serijo FH so na voljo namenske kamere za omenjeno serijo z resolucijo od 300.000 točk, ki za zajem slike potrebuje le 330µs do kamer z resolucijo 4 milijonov točk, ki za zajem slike potrebuje 8,5ms.

Miel Elektronika d.o.o.

www.miel.si

Več o članku

Sistem strojnega vida XPECTIA FH

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!