Prihranek energije z učinkovitim merjenjem

Sistem za optimizacijo porabe energije je prilagodljiv, razširljiv in komunikacijsko povezljiv.

Saia-Energy Manager

Sistem omogoča enostaven začetek učinkovitega merjenja in nadzora nad porabo energije. Pripravljen je kot paket in je takoj uporaben za delovanje brez zahtevnega programiranja. Sistem vključuje WEB panel in el. števce, ki jih med seboj povežemo preko RS485 in priklopimo na panel, kjer se avtomatsko izvede skeniranje priklopljenih el. števcev. Tako je sistem pripravljen za merjenje, zbiranje in analizo porabe energije. Pregled analize porabe se izvaja z intuitivnim uporabniškim vmesnikom na WEB zaslonu (5,7’’ ali 10’’) na kraju samem ali še udobneje, kar na vašem računalniku v pisarni.

Ključne lastnosti:

  • Saia-Energy Manager: Zaslon na dotik za inštalaterje, ker ne potrebuje programiranja in je zato takoj pripravljen za uporabo
  • Saia-E Controller: Programirljiv krmilnik za uporabnike z znanjem programiranja
  • Integrirane funkcije vrednotenja za analizo porabe energije
  • Prilagodljiv in povezljiv s sistemi avtomatizacije
  • in IT tehnologije

Controls.si

www.controls.si

Več o članku

Prihranek energije z učinkovitim merjenjem

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!