Prihranek energije z učinkovitim merjenjem

Sistem za optimizacijo porabe energije je prilagodljiv, razširljiv in komunikacijsko povezljiv.

Saia-Energy Manager

Sistem omogoča enostaven začetek učinkovitega merjenja in nadzora nad porabo energije. Pripravljen je kot paket in je takoj uporaben za delovanje brez zahtevnega programiranja. Sistem vključuje WEB panel in el. števce, ki jih med seboj povežemo preko RS485 in priklopimo na panel, kjer se avtomatsko izvede skeniranje priklopljenih el. števcev. Tako je sistem pripravljen za merjenje, zbiranje in analizo porabe energije. Pregled analize porabe se izvaja z intuitivnim uporabniškim vmesnikom na WEB zaslonu (5,7’’ ali 10’’) na kraju samem ali še udobneje, kar na vašem računalniku v pisarni.

Ključne lastnosti:

  • Saia-Energy Manager: Zaslon na dotik za inštalaterje, ker ne potrebuje programiranja in je zato takoj pripravljen za uporabo
  • Saia-E Controller: Programirljiv krmilnik za uporabnike z znanjem programiranja
  • Integrirane funkcije vrednotenja za analizo porabe energije
  • Prilagodljiv in povezljiv s sistemi avtomatizacije
  • in IT tehnologije

Controls.si

www.controls.si

Več o članku

Prihranek energije z učinkovitim merjenjem

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!