Spletni portal Giaflex.com

Delujemo povsod kjer se mediji pretakajo, merijo, krmilijo in prenašajo njihovi podatki.

Na navedenih področjih skupno z našimi partnerji, proizvodi in pridobljenimi izkušnjami, svetujemo in nudimo strokovno podporo ob izboru in namestitvi posameznih naprav in sistemov. Meje naših izdelkov, ki se v industriji, energetiki in procesih vsakodnevno pojavljajo, pogosto segajo do ekstremnih temperatur in tlakov. Uporaba različnih materialov, od klasične medenine do hasteloya in različnih teflonskih zmesi ustrezajo medijem, kot je navadna voda, para pa vse do agresivnih kemičnih spojin. Eksplozijska zaščita, detonacijske zapore in „up to date“ regulacija in merilna oprema so le nekatere od možnosti, ki jih so v naši pestri ponudbi. Nabor vseh rešitev smo vam poizkusili strniti v spletnem tehničnem portalu, kjer vam ponujamo tudi napredna orodja za dimenzioniranje in pravilno izbiro potrebne opreme za sledeča področja:

Gia-S d.o.o.

Industrijska 5, 1290 Grosuplje

Tel: +386 1 7865 300

E-pošta: info@gia.si

www.samson-slo.com

www.giaflex.com

Več o članku

Spletni portal Giaflex.com

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!