Spletni portal Giaflex.com

Delujemo povsod kjer se mediji pretakajo, merijo, krmilijo in prenašajo njihovi podatki.

Na navedenih področjih skupno z našimi partnerji, proizvodi in pridobljenimi izkušnjami, svetujemo in nudimo strokovno podporo ob izboru in namestitvi posameznih naprav in sistemov. Meje naših izdelkov, ki se v industriji, energetiki in procesih vsakodnevno pojavljajo, pogosto segajo do ekstremnih temperatur in tlakov. Uporaba različnih materialov, od klasične medenine do hasteloya in različnih teflonskih zmesi ustrezajo medijem, kot je navadna voda, para pa vse do agresivnih kemičnih spojin. Eksplozijska zaščita, detonacijske zapore in „up to date“ regulacija in merilna oprema so le nekatere od možnosti, ki jih so v naši pestri ponudbi. Nabor vseh rešitev smo vam poizkusili strniti v spletnem tehničnem portalu, kjer vam ponujamo tudi napredna orodja za dimenzioniranje in pravilno izbiro potrebne opreme za sledeča področja:

Gia-S d.o.o.

Industrijska 5, 1290 Grosuplje

Tel: +386 1 7865 300

E-pošta: info@gia.si

www.samson-slo.com

www.giaflex.com

Več o članku

Spletni portal Giaflex.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!