Lorenz – nov program s področja merilne tehnike

Podjetje MB-NAKLO je svojo ponudbo obogatilo z vrhunskimi produkti s področja merilne tehnike.

Skupaj z nemškim proizvajalcem Lorenz Messtechnik kupcem nudi visoko natančne senzorje momenta in sile, ki se uporabljajo tako v proizvodnji, razvoju, kot tudi v kontroli ali le kot odličen učni pripomoček. Nov program obsega tudi merilne celice za tehtnice ter vso pripadajočo opremo za obdelavo podatkov, pridobljenih na senzorjih. MB-NAKLO skupaj s proizvajalcem Lorenz nudi tudi rešitve po zahtevah kupca, na voljo pa so tudi komponente za kontrolo vrtljajev ter vseh ostalih veličin.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si

Več o članku

Lorenz – nov program s področja merilne tehnike

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!