Lorenz – nov program s področja merilne tehnike

Podjetje MB-NAKLO je svojo ponudbo obogatilo z vrhunskimi produkti s področja merilne tehnike.

Skupaj z nemškim proizvajalcem Lorenz Messtechnik kupcem nudi visoko natančne senzorje momenta in sile, ki se uporabljajo tako v proizvodnji, razvoju, kot tudi v kontroli ali le kot odličen učni pripomoček. Nov program obsega tudi merilne celice za tehtnice ter vso pripadajočo opremo za obdelavo podatkov, pridobljenih na senzorjih. MB-NAKLO skupaj s proizvajalcem Lorenz nudi tudi rešitve po zahtevah kupca, na voljo pa so tudi komponente za kontrolo vrtljajev ter vseh ostalih veličin.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si

Več o članku

Lorenz – nov program s področja merilne tehnike

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!