RST-7K5/15K: 7,5kW / 15kW DC napajalnik

logo

LCR d.o.o.
MEAN WELL predstavlja novo serijo trifaznega napajalnika RST-7K5 (7.500W) in RST-15K (15.000W) s 95% izkoristkom in z opcijo vzporedne vezave do skupne izhodne moči 30kW.

Na voljo so modeli z izhodnimi napetostmi 55V/115V/ 230V/380V DC, ter vhodnimi napetostmi 115 V, 230 V in 380 V, ki služijo za različne industrijske aplikacije kot so: avtomatska industrijska oprema, sistemi za shranjevanje energije za polnjenje, centralizirano napajanje in številne druge aplikacije.

Izhodna napetost in tok sta programabilna, prilagoditev izhodne napetosti je od 1% do 120%.

Napajalniki so opremljeni z različnimi nadzornimi signali; alarm za previsoko temperaturo, DC-OK, alarm za izpad ventilatorja, alarm za izpad AC, ki uporabnikom omogočajo hiter nadzor in lažjo integracijo sistemske opreme.

Napajalniki lahko delujejo v širokem temperaturnem območju od -30 do +45 °C pri polni obremenitvi. Serija RST omogoča tudi izbiro med dvema različnima načinoma hlajenja: prisilno hlajenje z vgrajenim ventilatorjem (RST-7K5/15K) ali vodno hlajenje (RST-7K5L), pri čemer lahko eno od opcij enostavno izberete glede na značilnosti opreme ali okolja, v katerem deluje napajalnik.

Poleg zgornjih lastnosti, so napajalniki serije RST-7K5/15K v skladu z najnovejšo različico mednarodnih varnostnih standardov EN/UL62368-1.

Napajalniki so kompaktnih mer (<2U) in jih je mogoče namestiti v standardno 19-palčno omarico. Verjamemo, da so napajalniki serije RST najboljša izbira napajanja za široko paleto industrijske opreme, z zelo dobrim razmerjem cena / kakovost in visoko zanesljivostjo.

Lastnosti:

  • 3Ø4W AC 340~530V
  • Visoka učinkovitost 95%
  • Vodno/prisilno hlajenje (ventilator)
  • Programabilna izhodna napetost in tok
  • Prilagoditev izhodne napetosti 1%~120%
  • Možnost vzporedne vezave do 30kW
  • Zaščite: kratek stik, prenapetost, preobremenjenost, pregretje
  • Nadzorni signali: / DC-OK / izpad ventilatorja / izpad AC
  • 5 letna garancija

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 47

Razvojniki nas ves čas presenečajo z novimi in tudi koristnimi razvoji bodisi komponent, sestavnih delov, tehnologij ali celo novih proizvodov.

Naslednja generacija visoko energetsko učinkovitega procesorja AI RZ/V2H za avtonomne robote

Članek predstavlja MPU RZ/V2H, ki omogoča umetno inteligenco vida in nadzor v realnem času.

Kaj je resolver?

Resolver je električni transformator, ki se uporablja za merjenje kota vrtenja osi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!