Finder OPTA: edinstveni novi Programabilni Logični Rele (PLR)

logo

Marchiol d.o.o.
Finder je italijanska blagovna znamka z globalno prisotnostjo, ima svoje proizvodne in logistične zmogljivosti locirane v Italiji, Franciji, Španiji in Nemčiji.

Na mednarodnem tržišču zagotavlja rešitve za stanovanjski, komercialni in industrijski sektor s pomočjo mreže prodajnih podružnic v 28 državah, kakor tudi preko več kot 80 distribucijskih partnerstev po celem svetu.

Finder Opta & Arduino Pro
Finder z OPTO, prvim PROGRAMABILNIM LOGIČNIM RELEJEM (PLR), nadaljuje zgodovino blagovne znamke na področju inovacij v stikalnih tehnologijah in predstavlja novo, inovativno rešitev za projektante in inženirje, ter vse, ki želijo nadzorne omare nadgraditi s krmiljenjem. Popolna rešitev za ustvarjanje preprostih aplikacij v industrijski avtomatizaciji, OEM proizvodnji ter avtomatizaciji zgradb.

RAZVITA in PROIZVEDENA V ITALIJI s strani Finderja, CE in UL certificirana in zasnovana za industrijske aplikacije, OPTA združuje 70 let izkušenj blagovne znamke Finder, njeno prepoznavno kakovost in zanesljivost s prilagodljivostjo ekosistema Arduino ter inovativnim pristopom, v resnično edinstveno, uporabniku prijazno napravo.


Edinstveno zmogljiva, povezljiva in enostavna za programiranje
OPTO poganja nov STjev dvojedrni procesor STM32H747XI Cortex®-M7+M4 MCU, kateri ji omogoča tako izvajanje operacij v realnem času, kot tudi obdelave podatkov za podporo funkcionalnosti predvidenega vzdrževanja.

Posodobitev programske opreme je možna s pomočjo tehnologije OTA (over the air), medtem ko za varnost prenosa podatkov, med napravo in oblakom, skrbijo vgrajeni varnostni elementi ter skladnost s standardom X.509.

Prednost naprave zagotovo predstavlja integracija široko razširjene, prepoznavne, ter za uporabo enostavne odprtokodne platforme Arduino, saj jo lahko programirate preko Arduino IDE, Arduino CLI ali Arduino Web urejevalnika. Poleg tega pa OPTA podpira tudi standardne, IEC 61131-3, jezike, ki se uporabljajo za programiranje PLC-jev, kot so LADDER, FBD itd.

Zasnovana z mislijo na preprosto implementacijo, omogoča uporabo obsežne palete Arduino Pro, enostavno dostopnih programskih knjižnic in skic za razne vrste aplikacij, kar lahko dramatično skrajša čas programiranja.

3 različice – za vsako aplikacijo
Vse tri različice so opremljene z napajanjem 12–24 V DC, 8 digitalnimi / analognimi (0–10 V) vhodi, 4 relejnimi izhodi z NO 10 A kontakti, USB tipa C služi za programiranje ali shranjevanje podatkov (na zunanji spominski medij), RJ45 pa za Ethernet komunikacijo.

Marchiol d.o.o.
Industrijska cesta 5A, Kromberk
5000 NOVA GORICA
Tel.: 05/33-13-100
https://www.marchiol.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!